Prima pagină » Visual Fan lansează noua gamă de panouri fotovoltaice Allview Soleus HJT cu eficiență sporită și garanție extinsă la 15 ani

Visual Fan lansează noua gamă de panouri fotovoltaice Allview Soleus HJT cu eficiență sporită și garanție extinsă la 15 ani

de Roboțelul @ iDOR.info
visual-fan-lanseaza-noua-gama-de-panouri-fotovoltaice-allview-soleus-hjt-cu-eficienta-sporita-si-garantie-extinsa-la-15-ani

Cei de la Visual Fan continuă extinderea portofoliului de produse în zona de panouri fotovoltaice și anunță astăzi lansarea seriei Allview Soleus HJT care se remarcă prin eficiența sporită, oferind cu până la 22% mai multă putere liniară generată, față de actualele module type P prezente pe piață. Descoperim mai multe despre noua gamă în rândurile de mai jos.

Un prim detaliu aflat este acela că gama Soleus include 6 module Monofaciale cu puteri cuprinse între 570 W și 595 W, integrând tehnologie HJT (Heterojunction Technology) ce combină durabilitatea și eficiența într-un singur pachet. Se folosesc aici straturi multiple de materiale semiconductoare, pentru a maximiza absorbția luminii solare și genera mai multă energie electrică decât panourile fotovoltaice tradiționale.

Avem eficiență superioară, durată de viață extinsă pentru module și performanță constantă în timp, iar cum coeficientul de temperatură este mai scăzut, asta înseamnă că panourile vor performa optim și în condiții de temperaturi extreme. 

Iată avantajele panourilor Soleus:

  • Garanție produs extinsă: 15 ani garanție, comparativ cu 12 ani pentru modulele standard.
  • Eficiență crescută: Tehnologia HJT oferă o eficiență mai mare decât celulele solare type P, asigurând o putere minimă de 90,3% în al 30-lea an de utilizare. Degradarea puterii în primul an este mai mică de 1%, iar în anii 2-30 de 0,3% / an.
  • Fiabilitate crescută: modulele HJT sunt mai fiabile decât modulele solare tradiționale, având o garanție de putere liniară de 30 de ani, în comparație cu cele standard care oferă doar 25 de ani. Aceasta se traduce printr-o creștere cu aproximativ 22% a producției de energie garantată.

Noile panouri vor putea fi incluse în proiectele Visual Fan din programul AFM Casa Verde, iar companiile și beneficiarii programului pot contacta compania la [email protected] sau la 0368/403.130.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Visual Fan lansează noua gamă de panouri fotovoltaice Allview Soleus HJT cu eficiență sporită și garanție extinsă la 15 ani

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google