Prima pagină » Yale anunță Assure Lock 2 Plus, yală smart cu integrare HomeKit și suport Apple Home Key

Yale anunță Assure Lock 2 Plus, yală smart cu integrare HomeKit și suport Apple Home Key

de Roboțelul @ iDOR.info
yale-anunta-assure-lock-2-plus,-yala-smart-cu-integrare-homekit-si-suport-apple-home-key

Încet încet produsele smart încep să își facă loc și în casa noastră, fie că vorbim despre becuri inteligente, despre aspiratorul robot sau chiar yala de la intrare. Pe piață există multe astfel de dispozitive iar astăzi cunoaștem unul nou numit Yale Assure Lock 2 Plus. Este o yală inteligentă proaspăt anunțată și care se remarcă prin integrarea HomeKit plus suportul Apple Home Key.

Ce înseamnă asta mai pe înțelesul tuturor? Cu integrarea Home Key în aplicația Wallet de pe iPhone sau Apple Watch poți deschide/debloca ușa cu o simplă atingere. Ce mai trebuie menționat este că Assure Lock 2 Plus este o yală fără cheie, astfel că nu ai opțiunea de deschidere prin cheie, doar prin Home Key și coduri numerice poți debloca ușa.

Poți da acele coduri de acces și prietenilor și există și un modul Wi-Fi opțional pentru funcții remote access. De asemenea, Yale a mai lansat astăzi și varianta Assure Lock 2 Touch, cu preț de 199 dolari și scanner de amprente pentru deblocare, dar fără suport Home Key. 

Modelul Lock 2 Plus costă 210 dolari în varianta cu suport Bluetooth, respectiv 290 dolari în variatna cu suport Wi-Fi. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Yale anunță Assure Lock 2 Plus, yală smart cu integrare HomeKit și suport Apple Home Key

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google