Prima pagină » Zendaya, apariție incendiară într-un sutien minuscul pe Instagram. Cum a reacționat Tom Holland

Zendaya, apariție incendiară într-un sutien minuscul pe Instagram. Cum a reacționat Tom Holland

de Roboțelul @ iDOR.info
zendaya,-aparitie-incendiara-intr-un-sutien-minuscul-pe-instagram.-cum-a-reactionat-tom-holland

Reacția lui Tom Holland după ce Zendaya s-a pozat într-un sutien minuscul

Pe 1 septembrie, Zendaya a împlinit 27 de ani. După câteva zile, vedeta a marcat evenimentul cu o postare pe contul său de Instagram. Actrița din „Euphoria” și-a uimit fanii cu o fotografie extrem de îndrăzneață, care a strâns până acum peste 7 milioane de like-uri.

Extrem de atentă la ținutele pe care le afișează în public, la evenimente, ori în ședințele foto din revistele de fashion, Zendaya apare în cadrul cu pricina purtând un sutien minuscul, din cristale. „Piesa de rezistență” a fost combinată cu un top cu mâneci bufante și o fustă amplă din același material.

Iar printre primii urmăritori care a dat like imaginii, în mai puțin de două minute de la publicarea ei, a fost chiar Tom Holland, iubitul ei. De altfel, actorul din „Spiderman” a și comentat „Primul”.

De altfel, Tom Holland a ținut să puncteze și el ziua de naștere a iubitei sale printr-o serie de postări pe InstaStory. „Sărbătorita mea” a scris el pe o imagine cu Zendaya din vacanță, în care iubita lui apare în costum de scufundări și mască, pe marginea unei bărci.

Bat clopotele de nuntă pentru Zendaya și Tom Holland?

Zendaya și Tom Holland s-au cunoscut în 2017, pe platourile de filmare de la „Spider-Man: Homecoming”. Au o relație frumoasă și discretă, iar de curând a apărut informația despre o logodnă între cei doi.

Spider-Man: No Way Home Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Zvonurile despre o viitoare nuntă între Tom și Zendaya au început să circule după ce contul de Twitter Pop Hive a distribuit o fotografie cu cei doi actori, în dreptul căreia scria: „se pare că s-au logodit”. Contul nu a reușit să-și împărtășească sursa, dar postarea a venit la scurt timp după ce o sursă a susținut pentru Us Weekly că relația celor doi este „serioasă și permanentă”.

Relația mea este lucrul pe care îl păstrez cel mai sacru. Nu vorbesc despre asta. Încerc din răsputeri să o păstrez cât mai privată posibil. Amândoi credem că acesta este cel mai sănătos mod de a face lucrurile să funcționeze, așa că relația rămâne cât mai departe de Hollywood”, a declarat Holland cu ceva timp în urmă potrivit People.  

Foto: Hepta

Citește și:




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Zendaya, apariție incendiară într-un sutien minuscul pe Instagram. Cum a reacționat Tom Holland

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă