Prima pagină » Alimentare mai rapidă pentru smartphone-urile Samsung? Compania va produce încărcătoare de 65W și 140W

Alimentare mai rapidă pentru smartphone-urile Samsung? Compania va produce încărcătoare de 65W și 140W

de Roboțelul @ iDOR.info
alimentare-mai-rapida-pentru-smartphone-urile-samsung?-compania-va-produce-incarcatoare-de-65w-si-140w

Flagship-urile Samsung nu au impresionat la nivel de încărcare în ultimii ani. Majoritatea modelelor suporta alimentare la 25W, chiar și cele midrange, iar flagship-urile vin cu încărcare la 45W de 3-4 ani deja. Totuși, acest lucru s-ar putea schimba în viitor, tipster-ul Revegnus dezvăluind că Samsung va adopta două noi standarde de încărcare în viitor, de 65W, respectiv 140W. Mai jos avem detalii.

Tipster-ul a postat imaginea de mai sus pe Twitter. Samsung ar urma să aibă în portofoliu alimentatoare de 16W, 25W, 45W, 65W și 140W în viitor. Asta înseamnă că sunt șanse mari să vedem telefoane de top ce vor suporta alimentare rapidă la 65W în viitorul apropiat. Totuși, încărcătorul de 140W mă gândesc că va fi folosit pentru laptopuri întrucât compania deține și astfel de device-uri în portofoliu.

Samsung a introdus încărcarea la 45W odată cu lansarea lui Galaxy S20 Ultra. De atunci nu s-au schimbat prea multe, Galaxy S22 și S23 Ultra încărcându-se cu aceeași putere. Au exista zvonuri în trecut conform cărora seria Galaxy S24 ar putea beneficia de alimentare la 65W pe fir, doar că ele au fost infirmate ulterior de alte scăpări.

Nu e încă clar deci dacă va sosi pe Ultra, dar important e că Samsung lucrează la acest aspect și ar trebui să vedem în viitor alimentare mai rapidă pe terminalele companiei sud-coreene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Alimentare mai rapidă pentru smartphone-urile Samsung? Compania va produce încărcătoare de 65W și 140W

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google