Prima pagină » Amazfit anunţă ceasurile inteligente Active şi Active Edge: Alexa, certificare 10 ATM, ecran mare

Amazfit anunţă ceasurile inteligente Active şi Active Edge: Alexa, certificare 10 ATM, ecran mare

de Roboțelul @ iDOR.info
amazfit-anunta-ceasurile-inteligente-active-si-active-edge:-alexa,-certificare-10-atm,-ecran-mare

Amazfit, brand finanţat cândva de Xiaomi a lansat două ceasuri inteligente pe 26 octombrie: Amazfit Active şi Amazfit Active Edge. Avem de-a face cu ceasuri cu ecrane destul de mari, rezistență superioară la apă şi cel puţin unul din ele oferă control Alexa local.

Amazfit Active

Amazfit Active are un ecran AMOLED pătrat de 1.75 inch, cu rezoluţie de 390 x 450 pixeli. Vine cu curele în variante din silicon sau piele vegană, iar corpul are certificare 5 ATM, deci se poate scufunda la 50 metri adâncime. Avem parte şi de Bluetooth 5.2 BLE, cu apelare Bluetooth, dar şi comenzi prin Amazon Alexa.

Amazfit Active

Există şi un asistent vocal offline care rulează nativ pe ceas. Zepp OS de la bord suportă aplicaţii third party şi chiar jocuri. Puteţi stoca până la 250 MB de muzică direct pe ceas. De fitness şi sănătate se ocupă senzorii Biotracker PPG, cu monitorizare puls, SpO2, somn şi stres. Există şi un Zepp Coach, care oferă planuri personalizate de sport şi recuperare.

Amazfit Active

O antenă GNSS se ocupă de poziţionare globală precisă. Bateria de 300 mAh de la bord oferă până la 14 zile de autonomie şi 16 ore dacă ţii GPS pornit mereu. Produsul costă 150 de dolari şi se vinde pe negru, roz, lavanda.

Amazfit Active Edge

Amazfit Active Edge e ceva mai light la dotări, cu un ecran TFT LCD de 1.32 inch, cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli. Are 4 butoane fizice, certificare 10 ATM, pentru rezistenţa la apă la 100 metri adâncime. Vine cu peste 100 de watch face-uri şi 130 de moduri sport. Poate recunoaşte automat anumite exerciţii sportive.

Amazfit Active

Suportă Bluetooth 5.0 BLE şi are acelaşi senzor BioTracker PPG ca şi modelul de mai sus, plus poziţionare prin GNSS. Bateria de 370 mAh oferă până la 16 zile de autonomie sau 20 de ore cu GPS. Produsul vine pe Lava Black, Midnight Pulse şi Mint Green, la preţ de 140 de USD




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Amazfit anunţă ceasurile inteligente Active şi Active Edge: Alexa, certificare 10 ATM, ecran mare

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google