Prima pagină » Apple va actualiza seria de tablete iPad în martie 2024; Noi modele iPad Pro vin spre final de 2024

Apple va actualiza seria de tablete iPad în martie 2024; Noi modele iPad Pro vin spre final de 2024

de Roboțelul @ iDOR.info
apple-va-actualiza-seria-de-tablete-ipad-in-martie-2024;-noi-modele-ipad-pro-vin-spre-final-de-2024

Dacă e un produs Apple care nu a primit actualizari în cadrul evenimentului din septembrie acela e iPad. Au existat zvonuri suficiente totuşi, iar acum aflăm şi ce calendar de lansări este pregătit pentru tabletele sale. 

Săptămâna trecută apărea un zvon care spunea că Apple se pregăteşte să lanseze 3 noi iPad-uri (iPad-ul de buget, generaţia 11, un iPad Air cu procesor M2 şi un iPad Mini nou). Pe atunci se vehicula data de 17 octombrie, dar nu s-a concretizat. Singurul aspect confirmat din zvonistica respectivă a fost lansarea unui Apple Pencil nou, cu USB-C.

Acum expertul de la Bloomberg, Mark Gurman, are o nouă teorie. El afirmă că Apple va dezvălui noi modele iPad în martie 2024 şi iPad-uri Pro spre final de an 2024. Gigantul tech a lucrat din greu la un iPad Air nou, care ar putea primi procesor M2 în loc de M1. Se lucrează şi la un refresh pentru iPad-ul de buget, cel de generaţie 11, plus un iPad Mini 7.

Acesta ar fi gata în sfârşit să scape de efectul de „jelly scrolling„. Un alt zvon afirmă că următorul iPad Mini va avea un procesor Apple A16 Bionic, cel găsit pe iPhone 14 Pro şi iPhone 15. Apple ar pregăti şi noi variante de tablete iPad Pro de 11 şi 12.9 inch, care ar fi primele modele de tablete Apple cu ecrane OLED. 

Totuşi sunt voci care afirmă că LCD-ul va fi păstrat. Samsung Display şi LG Display ar trebui să facă faţă unui contract pentru panouri OLED de acest gen. În cele din urmă aflăm şi că Apple ar putea anunţa un nou iMac la final de octombrie 2023. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Apple va actualiza seria de tablete iPad în martie 2024; Noi modele iPad Pro vin spre final de 2024

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă