Prima pagină » Balul secret de la Monaco: De cine a fost însoțit Prințul Albert, în lipsa soției sale, Charlene

Balul secret de la Monaco: De cine a fost însoțit Prințul Albert, în lipsa soției sale, Charlene

de Roboțelul @ iDOR.info
balul-secret-de-la-monaco:-de-cine-a-fost-insotit-printul-albert,-in-lipsa-sotiei-sale,-charlene

Familia regală din Monaco le-a adus un omagiu regretaților Prinți Rainier și Grace cu un bal „secret”.

Desfășurată în cadrul sărbătoririi centenarului de anul acesta al nașterii Prințului Rainier de Monaco, serata de vinerea trecută– care a propus o „locație nedezvăluită” – a evocat una dintre cele mai strălucitoare tradiții ale principatului: balul de la miezul nopții.

Evenimentul de gală a fost organizat la Cazinoul din Monaco și a avut-o ca figură centrală pe Prințesa Stephanie, care a organizat Centenarul Rainier, alegând ca omagiu subtil adus mamei sale o rochie cu bretele de culoarea șampaniei, în stilul celor purtate de Grace Kelly.

Însoțitorul prințesei divorțate a fost chiar fratele ei mai mare, Prințul Albert, acestora alăturându-li-se și una dintre fiicele lui Stephanie, Camille Gottlieb, și nora acesteia, Marie Ducruet.

Seara s-a încheiat la Opera din Principat, acolo unde oaspeții s-au bucurat de privilegiul foarte rar de a dansa chiar pe scena teatrului.

Fiul lui Stephanie, Louis Ducruet, și unchiul acestuia, Prințul Albert, au arătat la rândul lor foarte eleganți la seara de gală, acolo unde suveranul principatului n-a fost însoțit și de Prințesa Charlene, absentă, de obicei, de la galele de familie din Monaco.

Prințul Albert și Prințesa Stephanie la balul secret din Monaco

Imaginea 1/4: Prințul Albert și Prințesa Stephanie la balul secret din Monaco

Pentru deschiderea oficială a balului, Prințul Albert și sora sa, Prințesa Stephanie, au emoționat audiența dansând împreună pe ringul de dans, în aplauzele tuturor.

Tradiția balului de la miezul nopții a început în 1966, când, pentru a onora 100 de ani de existență a orașului Monte-Carlo, Prințesa Grace a participat la „Balul secolului”. În timpul evenimentului având ca tematică Al Doilea Imperiu, oaspeții s-au îmbrăcat în uniforme militare de epocă și în haine în stilul secolului al XIX-lea și s-au adunat la petrecerea de la Cazinoul Belle Epoque din Monaco.

În acea seară istorică, Grace Kelly și-a făcut o intrare dramatică și a purtat o rochie de operă cu crinolină, din mătase roz și tafta, care a rămas în memoria tuturor.

Foto: Getty Images, Facebook




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Balul secret de la Monaco: De cine a fost însoțit Prințul Albert, în lipsa soției sale, Charlene

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă