Prima pagină » Bucurie fără margini și momente de tandrețe între Charlene și Albert de Monaco… în public

Bucurie fără margini și momente de tandrețe între Charlene și Albert de Monaco… în public

de Roboțelul @ iDOR.info
bucurie-fara-margini-si-momente-de-tandrete-intre-charlene-si-albert-de-monaco…-in-public

Nu ne-amintim când i-am văzut ultima oară pe Charlene și Albert de Monaco atât de apropiați, bașca la un eveniment public!

S-a întâmplat sâmbătă seară, la finala cupei mondiale de rugby de la Paris, acolo unde naționala Africii de Sud, țara natală a lui Charlene, s-a impus împotriva celei a Noii Zeelande, iar Prințul și Prințesa de Monaco s-au aflat în tribune.

Prințesa în vârstă de 45 de ani a fost văzută aplaudând și îmbrățișându-l pe Albert atunci când acesta și-a felicitat soția pentru victoria Africii de Sud pe Stade de France.

Charlene – care ea însăși este o fostă atletă, câștigând o medalie de argint la înot la Jocurile Commonwealth din 2002 – a arătat deosebit de entuziasmată după ce-a asistat la victoria echipei de rugby a țării sale natale.

La meci, Charlene a arătat deosebit de șic într-un sacou gri purtat peste un pulover negru pe gât. Cât despre Prințul Albert, în vârstă de 65 de ani, acesta a ales la rândul lui un look elegant, și anume o cămașă albă și o cravată roșie, cu o jachetă bleumarin.

Charlene și Albert de Monaco la finala de rugby, foto Profimedia

Imaginea 1/3: Charlene și Albert de Monaco la finala de rugby, foto Profimedia

În timpul meciului de rugby, Charlene și Albert au avut un comportament foarte tandru, în timp ce urmăreau finala din tribune.

Luna trecută, soția suveranului de Monaco a încercat să înăbușe zvonurile persistente conform cărora căsătoria ei este una de fațadă, calificându-le drept „epuizante”.

La rândul lui, într-un interviu acordat ziarului italian Corriere della Serra, Prințul Albert a insistat că mariajul lor este în regulă. „Charlene este întotdeauna alături de mine”, a spus el, demonstrând cu o serie de apariții recente care au urmat afirmațiilor că el și soția lui sunt doar un cuplu de fațadă.

„Nu înțeleg toate aceste zvonuri despre noi, care m-au rănit cu adevărat”, a adăugat el. „Că ea locuiește în altă parte. Că trăiește în Elveția. Că ne întâlnim doar cu programare. Sunt minciuni.”

Albert și Charlene vorbesc despre zvonurile răutăcioase

Imaginea 1/6: Albert și Charlene vorbesc despre zvonurile răutăcioase

Chiar dacă Albert a recunoscut că Charlene „a avut niște dificultăți de sănătate în urmă cu multe luni”, el a insistat că „acum, Slavă Domnului, ea a trecut peste asta și este mereu alături de mine. Ea mă sprijină în conducerea Principatului, dar nu suntem atașați unul de celălalt 24 de ore pe zi. Suntem un cuplu care lucrează și separat și, uneori, asta ne permite să ne vedem doar la sfârșitul unei zile lungi, pline de întâlniri.”

Foto: Profimedia, Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Bucurie fără margini și momente de tandrețe între Charlene și Albert de Monaco… în public

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă