Prima pagină » Când sosește One UI 6.0 pe Galaxy S23? Avem în sfârșit o perioadă de lansare pentru update (Surse Samsung)

Când sosește One UI 6.0 pe Galaxy S23? Avem în sfârșit o perioadă de lansare pentru update (Surse Samsung)

de Roboțelul @ iDOR.info
cand-soseste-one-ui-6.0-pe-galaxy-s23?-avem-in-sfarsit-o-perioada-de-lansare-pentru-update-(surse-samsung)

One UI 6.0 bazat pe Android 14 se lasă aşteptat de ceva vreme în versiunea sa finală. A fost anunţat şi detaliat acum două săptămâni, a primit săptămâni, luni întregi de beta, dar utilizatorii încă îl aşteaptă pe telefoanele compatibile. Se pare că e la doar câteva zile distanţă.

Un moderator din comunitatea Samsung Members a postat faptul că aceasta este ultima săptămână de program beta One UI 6.0. Şi că nu vor mai fi alte lansări de versiuni beta, deci testarea s-a încheiat. Se face acum o inspecţie finală a tuturor versiunilor beta de până acum şi va fi lansat un nou firmware beta DOAR dacă se găsesc probleme majore.

Samsung

Moderatorul a spus şi că nu există un program clar pentru lansarea lui One UI 6.0 stabil, dar că sunt şanse să vedem o lansare odată cu Android Security Patch-ul pe octombrie 2023, la final de lună octombrie. Samsung lansa prima versiune beta de One UI 6.0 pe seria Galaxy S23 cu două luni în urmă. O dată la două săptămâni mai oferea încă o actualizare a beta-ului, cu bug fix-uri şi funcţii noi. 

Beta-ul a sosit până acum pe un număr mare de telefoane, de la Galaxy A34 la A53, A54, S21, Fold 4 şi 5, Galaxy M23 şi multe altele. Varianta finală de One UI 6.0 aduce un Quick Panel mai aerisit, editare foto/video mai avansată, font nou, One UI Sans. Aplicaţia Gallery are funcţii ca Photo Remaster şi Object Eraser, ar Samsung Health devine un ecosistem. 

Apare şi multitasking cu fereastra pop up mai versatilă, widget nou pentru vreme, cu harta inclusă şi Airplane Mode mai smart. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Când sosește One UI 6.0 pe Galaxy S23? Avem în sfârșit o perioadă de lansare pentru update (Surse Samsung)

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google