Prima pagină » Cities: Skylines 2 va avea probleme de optimizare în perioada lansării – gadgets & lifestyle.

Cities: Skylines 2 va avea probleme de optimizare în perioada lansării – gadgets & lifestyle.

de Roboțelul @ iDOR.info

De câțiva ani încoace, calitatea jocurilor în ziua lansării a scăzut vizibil. Motivele sunt multe, de la pletora de hardware pentru care trebuiesc optimizate aceste lansări, până la studiouri care grăbesc procesul de dezvoltare pentru a se încadra în date limită și promisiuni făcute fanilor. Așa că pentru mine a venit ca o surpriză anunțul celor de la Paradox Interactive, care au fost mereu foarte transparenți. Recent, aceștia au vorbit despre Cities: Skylines 2 și au recunoscut că jocul va avea probleme de optimizare în perioada lansării.

Jocul va fi lansat așa cum a fost promis, pe 24 octombrie 2023, doar că lucrurile nu vor merge ca unse de la început. Studioul a anunțat încă de luna trecută că cerințele de sistem pentru PC au crescut, iar versiunea de consolă a jocului a fost amânată până în primăvara anului viitor.

Mereu am crezut în transparență, așa că vrem să facem niște lumină asupra stadiului actual al build-ului. Cities: Skylines 2 este un joc next-gen, și în mod natural, vine cu anumite cerințe hardware. Acestea fiind spuse, în ciuda eforturilor depuse de echipa noastră care a lucrat fără pauze pentru a vă livra cea mai bună experiență de joc, nu am reușit să atingem obiectivele pe care ni le-am propus.

În lumina acestor evenimente, preferăm să gândim pe termen lung, iar lansarea acum este cea mai bună decizie. Suntem mândri de elementele unice de gameplay pe care le-am introdus în Cities: Skylines 2 și credem cu tărie că va fi o experiență plăcută de care vă veți bucura. Vom continua să îmbunătățim jocul în următoarele luni, dar vrem să ne temperăm așteptările legate de performanță ale acestei lansări.

Cei de la Paradox Interactive au mai discutat și despre suportul pentru moduri. Jocul va oferi suport extins pentru creațiile comunității, iar pentru a susține această mișcare producătorul a lansat Paradox Mods, o platformă dedicată modurilor pentru Cities: Skylines 2. Aceasta va extinde capabilitățile de modding atât pe PC, cât și pe console, ceea ce înseamnă că toți jucătorii se vor bucura de modificări care mai de care mai interesante lansate de comunitate.

Îmi place la nebunie să văd un studio care nu doar că înțelege problemele pe care le au gamerii de rând cu lansările moderne, dar mai reușește și să fie complet transparent vis-a-vis de problemele pe care aceștia le vor întâmpina. Paradox Interactive au fost văzuți bine mereu, iar după această mișcare ajung pe o listă foarte scurtă de companii din gaming care chiar pun suflet în ceea ce fac, alături de nume precum Larian Studios, From Software sau Respawn Entertainment.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Cities: Skylines 2 va avea probleme de optimizare în perioada lansării – gadgets & lifestyle.

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă