Prima pagină » Daniel Buzdugan, despre Anthony Delon, după ce au filmat împreună: „Noi nu mai avem bucuria asta. Mâncăm, băgăm în noi”

Daniel Buzdugan, despre Anthony Delon, după ce au filmat împreună: „Noi nu mai avem bucuria asta. Mâncăm, băgăm în noi”

de Roboțelul @ iDOR.info
daniel-buzdugan,-despre-anthony-delon,-dupa-ce-au-filmat-impreuna:-„noi-nu-mai-avem-bucuria-asta.-mancam,-bagam-in-noi”

Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan

Sursa foto: Facebook Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a vorbit despre filmările peliculei „21 de rubini” și cum s-a înțeles cu Anthony Delon, fiul actorului Alain Delon.

„E un om foarte simplu, cum, din păcate, mulți dintre noi nu mai suntem. Aici o să menționez una dintre serile petrecute la Oradea. I-am zis că merg pe jos până la restaurant și el a zis: „Ok, hai că merg și eu!”  Am mers împreună, pe jos, ca doi prieteni, ca doi oameni simpli și am povestit despre Paris, despre vacanțe, despre copii. Era foarte impresionat de ceea ce găsea la noi în Oradea, un oraș de care s-a îndrăgostit.

Noi nu mai avem bucuria asta. Pe vremuri, când ieșeam afară cu prietenii, cu gașca, ne plimbam prin tot orașul. De dimineața până seara, asta făceam, ne plimbam. Acum, noi, când ne întâlnim cu cineva, ne întâlnim la restaurant. Stăm ore în restaurant, în care mâncăm ca niște… nu mai zic eu ca cine. Mâncăm, băgăm în noi, discutăm, ne ridicăm cu chiu, cu vai, că ne dor toate alea, și o luăm de la capăt. Ne întâlnim cu alții, iar mâncăm, iar bem, iar mâncăm, iar bem. Am uitat de bucuria aia simplă. Hai să ne întâlnim cu toții, familii!”, a spus Daniela Buzdugan.

„Mamă, ce fițe trebuie să aibă ăsta!”

„Chestia asta cu Anthony Delon mi-a plăcut atât de mult și atât de sincer a fost și de natural, deși vine dintr-o familie cu un blazon, cu un nume. Omul, foarte simplu și foarte normal, natural. De multe ori, ne uităm la vedete mari, reale: „Mamă, ce fițe trebuie să aibă ăsta!” Ne imaginăm că au cine știe ce cereri. Nu, ei vor o viață simplă. Dar, din păcate, naturalețea, simplitatea și normalitatea sunt văzute, în România, ca fițe. Nu-mi place gălăgia, nu mi-a plăcut niciodată gălăgia, muzica dată la maximum, indiferent de ce stil. „Tu ești fițos, ai figuri de acum. Păi fii ca toată lumea!”, mi s-a zis. (…)

Da, m-am distrat la filmări. A fost foarte frumos și m-a impresionat faptul că mi s-a întâmplat de câteva ori să trebuiască să reiau replicile, ori că nu le ziceam cum trebuie, ori interpretarea nu-mi plăcea și voiam să schimbăm, să reluăm. Mi-a plăcut că Anthony Delon, era atât de fain: „Haideți, încă o dată!” E genul ăla de partener de teatru, de film, de scenă care nu te încurcă, ci te susține. Îți dă o stare de creativitate foarte bună.

Mi s-a întâmplat în tot felul de situații să trebuiască să reiau, la anumite filmări, la emisiuni, pentru reclame și erau parteneri ori oameni de echipă care ziceau: „Hai, frate, odată! Să terminăm!” E normal, în filmări, să reiei. Ca să iasă un lucru foarte bine, trebuie să ai mai multe variante din care să alegi. Mi-a plăcut la Anthony Delon faptul că, la un moment dat, a zis: „Gata! De acum, pentru fiecare reluare, Daniel trebuie să dea un rând de prosecco!t”, a mai spus Daniel Buzdugan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Daniel Buzdugan, despre Anthony Delon, după ce au filmat împreună: „Noi nu mai avem bucuria asta. Mâncăm, băgăm în noi”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă