Prima pagină » Designul flagship-ului iQOO 12 Pro se lasă admirat în teasere; Iată cum arată ediția BMW M Motorsport

Designul flagship-ului iQOO 12 Pro se lasă admirat în teasere; Iată cum arată ediția BMW M Motorsport

de Roboțelul @ iDOR.info
designul-flagship-ului-iqoo-12-pro-se-lasa-admirat-in-teasere;-iata-cum-arata-editia-bmw-m-motorsport

iQOO și BMW au un parteneriat serios, ce dăinuie de ani buni. Compania lansează astfel flagship-uri în ediție BMW M Motorsport în fiecare an. Azi vedem teasere cu noul flagship iQOO 12 Pro, model ce urmează să debuteze curând. Asemeni predecesorilor, el va fi comercializat în ediție BMW M. Mai jos avem imagini și detalii legate de specificațiile terminalului.

Recunosc că îmi plac mult telefoanele iQOO în ediție BMW M Motorsport. Apărea un zvon în urmă cu ceva timp conform căruia terminalele vor ajunge și în Europa, dar momentan nu e clar dacă acest lucru se va întâmpla. iQOO 12 Pro apare în această variantă cu sticlă albă în partea din spate, finisaj lucios și un modul foto generos. Undeva în partea dreaptă există o mică inscripție BMW M Motorsport

Aspectul e mult mai elegant și subtil față de ce vedeam în cazul predecesorilor. Se vehiculează că în spate vom primi o cameră periscopică de 64 MP, cu deschidere f/2.57, senzor OmniVision OV64B. Ea va oferi zoom optic 3X, respectiv zoom digital 100X. Senzorul principal ar fi un OmniVision OV50H cu deschidere F/1.68, iar a treia cameră ar fi Samsung ISOCELL JN1, ultrawide. 

iQOO 12 Pro e așteptat cu un display cu rezoluție 2K, refresh rate de 144Hz, procesor Snapdragon 8 Gen 3 sub capotă. Ar aduce o baterie de 5100 mAh, alimentare la 120W pe fir, dar și încărcare wireless la 50W. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Designul flagship-ului iQOO 12 Pro se lasă admirat în teasere; Iată cum arată ediția BMW M Motorsport

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă