Prima pagină » Donald și Ivana Trump, telenovelă cu trei protagoniști. Cum a descoperit fosta soție că este înșelată

Donald și Ivana Trump, telenovelă cu trei protagoniști. Cum a descoperit fosta soție că este înșelată

de Roboțelul @ iDOR.info
donald-si-ivana-trump,-telenovela-cu-trei-protagonisti.-cum-a-descoperit-fosta-sotie-ca-este-inselata

Azi, Trump a lăsat cu mult în urmă încurcăturile amoroase, doborât de probleme mai grave, cele cu legea. Cu 30 de ani în urmă, însă, era disputat de două femei aprige.

În prezent, fostul președinte al SUA este ocupat cu procesul civil pentru fraudă care va dura trei luni, din octombrie până la Crăciun, după ce The Don a fost acuzat că şi-a „umflat” patrimoniul cu miliarde de dolari între 2011 şi 2021, pentru a obține împrumuturi avantajoase de la bănci.

În anii ‘90, însă, afacerile și reușitele lui profesionale erau pe culmile succesului, eclipsate doar de scandalurile mondene în care-l atrăgeau femeile. Ce-i drept, pentru mogulul american, sexul frumos a fost mai mereu Călcâiul lui Ahile. Da, încă din anii ῾70, numele lui Donald a fost legat de cel al femeilor frumoase, începând cu prima sa soție, fosta schioare profesionistă ceho-americană Ivana Trump, dar asta nu l-a împiedicat să le înșele. Pe toate.

La începutul acelui deceniu, cel mai mare scandal monden din State a fost, fără îndoială, destrămarea cât se poate de urâtă a căsniciei lui Donald Trump cu Ivana, cea pe care o luase de soție în 1977 și care i-a dăruit trei dintre cei cinci copii ai lui, pe Donald Jr., Ivanka și Eric. În timpul acestui mariaj cu cea care a murit anul trecut, la 73 de ani, afaceristul american obișnuia să calce strâmb fără niciun pic de jenă și de remușcări, însă una dintre aceste amante a reușit să-l revendice de tot de lângă Ivana.

«Sunt Marla și îți iubesc soțul»

Este vorba despre mai tânăra Marla Maples, fost model, cu care Donald avea o aventură toridă în timp ce poza în soț iubitor pentru Ivana. În memoriile sale, „Raising Trump”, Ivana avea să povestească modul abrupt în care a aflat despre infidelitatea lui Donald. Se întâmpla pe când aceasta se afla în vacanță cu familia ei în stațiunea de schi Aspen, în 1989, moment în care a fost confruntă direct de către Maples. „Această tânără blondă s-a apropiat de mine și mi-a spus din senin: «Sunt Marla și îți iubesc soțul»”, avea să-și amintească Ivana.

Marla Trump profimedia 0601149880 jpg

Revoltată, prima doamnă Trump i-ar fi răspuns: „Dispari! Îmi iubesc soțul”. „Nu m-am purtat ca o doamnă, dar eram în stare de șoc. Copiii mei erau lângă mine, urmărind întregul schimb de replici. Era ca și cum inima mi-ar fi căzut în clăparii de schi”, și-a descris Ivana starea de spirit de atunci. Martorii incidentului susțin, însă, că Ivana n-a fost chiar atât de diplomată cu amanta soțului, o fostă Miss Georgia cu 15 ani mai tânără, ci că s-a ținut după ea pe pârtie și i-a strigat: „Târfă! Lasă-mi soțul în pace!”.

Atunci a urmat un moment memorabil, pe care paparazzii au reușit chiar să-l imortalizeze: văzându-l pe Donald cum încearcă să scape de o scenă publică luând-o la vale pe pârtie, fosta campioană a Cehoslovaciei a pornit o cursă de urmărire, l-a prins pe pârtie și, schiind cât se poate de profi, cu spatele, i-a cerut explicații soțului ei gesticulând în fața lui.

Donald și Ivana Trump profimedia 0305151342 jpg

Cu toate acestea, Ivana a știut că mariajul ei s-a terminat atunci și acolo. La doar două luni după acea confruntare publică, cuplul de aur Donald și Ivana avea să se despartă, iar divorțul lor să se finalizeze în 1992, după trei ani de lupte urâte la tribunal.

După cum povestea în memoriile sale, să afle despre aventura lui Donald a fost un șoc total pentru Ivana, deși Maples exista de mult timp în viața soțului ei, iar informații despre aventura lor transpiraseră în presă. E foarte posibil ca Ivana să fi închis ochii la escapadele romantice cu iahtul sau cu avionul personal ale soțului ei împreună cu Marla sau să fi crezut orbește că totul este o invenție a presei în căutarea de senzațional.

Marla, care avea să devină în cele din urmă a doua soție a lui Trump (urmată, apoi, de Melania), a declarat într-un interviu ABC că nu s-a considerat niciodată amantă. „Mi-aș fi dorit mai mult decât orice să fi putut avea această relație după ce actele de divorț au fost semnate? Absolut. Din toată inima. Câtă suferință s-ar fi evitat dacă aș fi văzut acea bucată de hârtie înainte să ne implicăm! Dar nu s-a întâmplat așa”, avea să declare, mai târziu, și Maples.

Donald și Marla Trump, alături de Tiffany și Ivanka

Donald și Marla Trump, alături de Tiffany și Ivanka

Până la moartea ei, anul trecut, Ivana Trump (care-a mai avut două scurte căsnicii după divorțul de Trump) n-a iertat-o pe Marla Maples pentru că i-a distrus familia. Chiar și atunci când fosta amantă a avut mustrări de conștiință și-a încercat în repetate moduri să-i ceară iertare. „Cei de la The Daily Mail m-au sunat să mă întrebe dacă am acceptat scuzele Marlei și le-am răspuns că scuzele nu sunt acceptate. Această femeie mi-a destrămat căsnicia și l-a furat pe tatăl copiilor mei. Nu-mi pasă cât de rău îi pare acum. Mă simt foarte bine cu resentimentele mele, mulțumesc foarte mult”, a conchis Ivana în cartea Raising Trump.

Cu toată această animozitate unilaterală care-a însoțit-o pe Ivana toată viața, este de înțeles de ce nici Maples, nici fiica ei și-a lui Donald, Tiffany, n-au participat la înmormântarea primei doamne Trump, în vara anului trecut. Ivana s-ar fi răscolit în mormânt!

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Donald și Ivana Trump, telenovelă cu trei protagoniști. Cum a descoperit fosta soție că este înșelată

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google