Prima pagină » E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm lămpile LED OneFire, reîncărcabile, cu magnet și senzor de mișcare integrat

E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm lămpile LED OneFire, reîncărcabile, cu magnet și senzor de mișcare integrat

de Roboțelul @ iDOR.info

Seria „E LUNI e AMAZON” revine azi cu un nou episod. Azi am dat de un nou produs inedit pe Amazon DE, destul de util mai ales că am trecut la ora de iarnă, iar ziua e mai scurtă. E vorba despre un set de lămpi reîncărcabile sub formă de stick ce se pot lipii de anumite suprafețe. Au mai multe moduri de iluminare, fiecare au 70 de LED-uri și vin chiar cu senzor de mișcare. Mai jos avem detalii.

O astfel de lampă OneFire măsoară 24 x 3.98 centimetri și are o talie de aproximativ 1 cm. Pot fi atașate magnetic de suprafețe, dar există și bandă dublă adezivă în pachet pe care o poți folosi pentru a atașa lămpile de alte suprafețe precum lemn, gresie etc. Sunt și câteva use-case-uri incluse aici.

Poți pune o astfel de lampă în dulap, iar ea se va aprinde odată ce îl deschizi. Se potrivește și în bucătărie, dar și lângă o oglindă în baie sau în locurile mai întunecate din locuință, unde ai nevoie de lumină de fiecare dată când treci. Fiecare lampă oferă o baterie de 1000 mAh, iar alimentarea se realizează prin USB.

Prețul e relativ mic, iar dacă mai adaugi în coș produse pentru o valoare de minim 49 de euro, primești chiar transport gratuit. Setul de 3 lămpi OneFire costă acum doar 15.96 euro dacă aplici voucher-ul din pagina produsului pentru 50% extra-discount. În cazul în care nu ai mai comandat de pe Amazon DE niciodată, avem un tutorial pe care îl poți folosi pentru a înțelege procesul. Îl găsești aici!

Lămpile au design plăcut și cu siguranță se vor dovedi utile în locuință. Au 3 moduri de funcționare LED și oferă între 3.5 – 18 ore de iluminare continuă, în funcție de modul ales. Poți plasa o comandă aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: E LUNI e AMAZON: Azi vă recomandăm lămpile LED OneFire, reîncărcabile, cu magnet și senzor de mișcare integrat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă