Prima pagină » Escapada romantică a Ducilor de Sussex, o încercare disperată să-și salveze mariajul

Escapada romantică a Ducilor de Sussex, o încercare disperată să-și salveze mariajul

de Roboțelul @ iDOR.info
escapada-romantica-a-ducilor-de-sussex,-o-incercare-disperata-sa-si-salveze-mariajul

Meghan Markle și Prințul Harry au fost zăriți ținându-se tandru de mână pe insula Canouan, la scurt timp după ce apăruseră împreună în New York, la summitul fundației Archie. Escapada lor romantică a fost gândită să le reaprindă flacăra în relație, susține un expert marital.

Cei doi soți regali și-au luat câteva zile libere pentru a-și „reaprinde flacăra în relație”, conform unui specialist în relații amoroase. Acesta e de părere că perechea regală au intrat într-o altă etapă a relației lor, unde e necesară mai multă muncă pentru a-și menține viu interesul reciproc.

Ducii de Sussex se află sub mare presiune încă de când au părăsit familia regală britanică și s-au mutat în SUA. Bineînțeles că n-au ajutat nici atacurile constante pe care le-au lansat la adresa rudelor lui Harry, dar asta e o altă discuție. Cert e că fosta actriță americană și prințul britanic simt din plin stresul la care sunt supuși. Și la care mariajul lor e supus…

Pe lângă presiunea publică, cei doi soți au de-a face cu toate responsabilitățile care vin la pachet cu creșterea a doi copii sub 5 ani. Cu siguranță că beneficiază de ajutor din partea bonelor și-a altor angajați care le stau la dispoziție, dar, chiar și așa, nu-i tot timpul ușor să fii părinte.

Guru amoros Sally Baker sugerează că mini-vacanța ducilor în Caraibe le-a oferit acestora posibilitatea de-a se reconecta unul la celălalt, de-a „intensifica intimitatea” înainte de-a se întoarce la viețile lor a glomerate și a nu-și mai prioritiza căsnicia.

„O deplasare într-un loc luxos îți permite să te concentrezi pe partener fără să ți se distragă atenția cu alte lucruri, ca serviciul, treburile casnice sau obligațiile sociale”, precizează Baker. Expertul în relații sentimentale ne informează că vacanțele în străinătate au un efect mult mai puternic, de „îmbogățire a relației”, decât orice conversație în doi despre problemele avute.

Meghan și Harry în vacanță în Caraibe jpeg

Mai multe pentru tine…

Adică Harry și Meghan au probleme în căsnicie? Nu-i exclus, având în vedere stresul la care sunt supuși amândoi, imaginea pe care o au de menținut sau… de curățat și relația lor care a trecut de prima fază, aceea a îndrăgostirii orbești.

„Toate relațiile, și cele aflate în criză, și cele care nu sunt în criză, pot beneficia de pe urma schimbării decorului și-a luării unei pauze de la rutina obișnuită. Astfel, se bucură de o reîmprospătare a relației”, a conchis expertul marital. Ceea ce s-a întâmplat și cu Harry și Meghan, cu siguranță!

foto – Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Escapada romantică a Ducilor de Sussex, o încercare disperată să-și salveze mariajul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google