Prima pagină » Eşti grafician, designer 3D? HP a lansat staţia grafică Z6 G5 A pentru tine, o bestie cu AMD Ryzen Threadripper PRO

Eşti grafician, designer 3D? HP a lansat staţia grafică Z6 G5 A pentru tine, o bestie cu AMD Ryzen Threadripper PRO

de Roboțelul @ iDOR.info
esti-grafician,-designer-3d?-hp-a-lansat-statia-grafica-z6-g5-a-pentru-tine,-o-bestie-cu-amd-ryzen-threadripper-pro

HP a prezentat la final de octombrie 2023 o staţie grafică foarte potenta, gândită pentru cei care lucrează cu grafică 3D. Vorbim despre modelul HP Z6 G5 A, prima staţie grafică dotată cu AMD Ryzen Threadripper PRO.

Include până la 96 de nuclee într-un singur procesor şi spaţiu pentru până la 3 plăci grafice de top. Sistemul a fost proiectat pentru a fi foarte silenţios. Oferă o capacitate maximă de extindere cu până la 6 sloturi PCIe (până la gen 5) şi 12 SSD-uri NVMe. Modelul Z6 G5 A a fost supus la 360.000 de ore de teste riguroase, la teste MIL-STD şi este certificat pentru aplicaţii profesionale.

HP Z6 G5 A

Poţi folosi aici până la 3 plăci grafice NVIDIA RTX 6000 Ada Generation sau AMD high end şi 8 canale de memorie. Z6 G5 A este un dispozitiv ideal pentru producţia virtuală, modele 3D sau seturi complexe de date. Procesoarele adoptate aici sunt modele Ryzen Threadripper PR 7000, soluţie de ultima generaţie. 

Soluţia HP Anyware permite o experienţă fără sincope pentru fluxurile de lucru intense asociate graficii 3D, sarcinilor AI şi machine learning. Există s suport WSL2, care oferă posibilitatea de a rula Linux în cadrul ecosistemului Windows şi acces uşor la instrumentele din Z by HP Data Science Stack Manager şi la noul Z by HP AI Studio. 

Mulţumită soluţiei Wolf Security for BusinEss, beneficiază de protecţie completă în raport cu sistemul de operare. Se vinde din noiembrie. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Eşti grafician, designer 3D? HP a lansat staţia grafică Z6 G5 A pentru tine, o bestie cu AMD Ryzen Threadripper PRO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google