Prima pagină » EXCLUSIV! Clădirea Mureș Mall cumpărată de UMFST Târgu Mureș!

EXCLUSIV! Clădirea Mureș Mall cumpărată de UMFST Târgu Mureș!

de redactia

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a achiziționat, de curând, imobilul cunoscut și sub denumirea de Centrul comercial Mureș Mall din municipiul reședință de județ, potrivit unor surse foarte bine informate ale cotidianului Zi de Zi.

Contactat în decursul zilei de luni, 9 octombrie, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, a confirmat tranzacția imobiliară, însă nu a oferit niciun fel de detaliu despre valoarea acesteia, respectiv despre destinația pe care o va avea clădirea Mureș Mall.

Reamintim cititorilor Zi de Zi că principala universitate mureșeană are la activ alte două achiziții imobiliare spectaculoase: clădirea Romtelecom din Piața Mărăști nr. 15 din Târgu Mureș (în decembrie 2020), respectiv clădirea Romtelecom din Piața Victoriei nr. 17 din Târgu Mureș (în octombrie 2021).

Potrivit paginii web www.muresmall.ro, Centrul comercial Mureș Mall din Târgu Mureș are o suprafață totală de 8.317 de metri pătrați distribuită pe cinci niveluri, astfel: 1.593,15 de metri pătrați la demisol, 1.721,07 de metri pătrați la parter, 1.890,71 de metri pătrați la etajul 1, 1.862,02 de metri pătrați la etajul 2 și 1.286,08 metri pătrați la etajul 3, precum și o parcare cu peste 150 de locuri.

Centrul comercial Mureș Mall din Târgu Mureș a fost inaugurat în luna noiembrie 2007, în urma unei investiții de circa 15 milioane de euro a societății Matrix Investments SRL Cluj Napoca. Conform portalului www.listafirme.ro, businessul s-a înființat în luna august 2002, are obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” și este deținut de patru acționari: Sorin Voicu Ghițe (50%), Felicia Victoria Nicola (28%), Patricia Lavinia Nicola (13%) și Nicola Raluca Andreea Tomoioaga (8%).

La finalul exercițiului financiar 2022, societatea a raportat o cifră de afaceri de 691.260 de lei, o pierdere netă de 1.133.950 de lei și 8 angajați.

Alex TOTH

Foto: www.foursquare.com

Post-ul EXCLUSIV! Clădirea Mureș Mall cumpărată de UMFST Târgu Mureș! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: EXCLUSIV! Clădirea Mureș Mall cumpărată de UMFST Târgu Mureș!

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă