Prima pagină » Gigi Becali a aflat că Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului de 300.000 de euro și nu s-a ferit de cuvinte

Gigi Becali a aflat că Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului de 300.000 de euro și nu s-a ferit de cuvinte

de Roboțelul @ iDOR.info
gigi-becali-a-aflat-ca-dorian-popa-a-fost-prins-drogat-la-volanul-bolidului-de-300.000-de-euro-si-nu-s-a-ferit-de-cuvinte
  • SuperLiga: Botoșani – U Cluj, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul – CFR Cluj, luni, 20:30, DGS 1

Influencerul a fost oprit de polițiști vineri seara și era îmbrăcat doar într-un halat la volanul mașinii sale Lamborghini Huracan, în valoare de 300.000 de euro, care poate fi văzută în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Gigi Becali: ”Carnetul luat toată viața”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, crede că Dorian Popa ar trebui penalizat drastic pentru că a condus sub influența drogurilor.

Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a declarat Gigi Becali, citat de realitatea.net.

Descoperă măiestria, tehnica și arta din spatele lucrului cu sticlă în emisiunea Născut din Foc. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 20:00.

După ce a fost oprit, Dorian Popa le-a spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere și a inhalat accidental fumul.

Comunicatul Poliției, după ce Dorian Popa a rămas fără permis

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis Poliția.

Etichete: gigi becali , dorian popa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Gigi Becali a aflat că Dorian Popa a fost prins drogat la volanul bolidului de 300.000 de euro și nu s-a ferit de cuvinte

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google