Prima pagină » GTA 6 a obținut un brevet pentru un nou sistem inedit. Cum poate transforma jocul tehnologia care nu a mai fost văzută pe piață până acum – UseIT.ro

GTA 6 a obținut un brevet pentru un nou sistem inedit. Cum poate transforma jocul tehnologia care nu a mai fost văzută pe piață până acum – UseIT.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
gta-6-a-obtinut-un-brevet-pentru-un-nou-sistem-inedit-cum-poate-transforma-jocul-tehnologia-care-nu-a-mai-fost-vazuta-pe-piata-pana-acum-–-useit.ro

GTA 6 a obținut un brevet pentru un nou sistem inedit, ce poate transforma jocurile din celebra serie Grand Theft Auto.

Publicat: 30 octombrie 2023, 14:43

Take-Two a obținut un brevet pentru o nouă tehnologie de locomoție, ce ar permite ca Grand Theft Auto 6 să aibă „animații extrem de dinamice și care par reale”. Informația a apărut recent pe Internet.

Potrivit utilizatorului u/Tobbelobben30, Tobias Kleanthous a fost „menționat în informațiile scurse pe Internet despre GTA 6”, scrie Eurogamer

Potrivit mesajelor publicate pe Reddit, Tobbelobben a descoperit că Kleanthous a lucrat la Rockstar în perioada 2014 – 2021. În această perioadă, specializarea sa a constat în animații și gameplay ce foloseau inteligența artificială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

GTA 6 a obținut un brevet pentru un nou sistem inedit

Se pare că Kleanthous e și inventatorul principal și autorul tehnologiei din brevet, numită System and Method for Virtual Character Locomotion. Tehnologia e descrisă pe profilul său de LinkedIn drept „legate de locomoția animată, bazată pe tehnologia de bază”, pe care a „creat-o și folosit-o la Rockstar Games”.

Cu ajutorul acestei tehnologii, GTA 6 a obținut un brevet pentru un nou sistem inedit. 

„Pornind de la acest brevet, se pare că folosesc un sistem inteligent,” a scris Tobbelobben30. Se pare că utilizatorul a apucat să citească informațiile din brevet înainte ca acesta să dispară de pe Internet.

„Au construit o bibliotecă de elemente de construcție pentru mișcarea personajelor,” a continuat Tobbelobben30. „Aceste elemente sunt combinate în diferite moduri, pentru a crea animații variate. De exemplu, gândiți-vă la un personaj din joc care merge prin ploaie, se simte obosit și e rănit. În loc să creeze animații separate pentru fiecare dintre aceste situații, au folosit aceste elemente de bază pentru a construit mișcări naturale pentru personaj.” 

Tobbelobben30 crede că acest lucru înseamnă că „GTA 6 poate avea animații mai diverse și care par mai reale”. Ca urmare, mișcările personajelor vor „fi în ton cu vremea, nivelul de energie și rănile lor”. Acum că GTA 6 a obținut un brevet pentru un nou sistem inedit, lumea digitală va părea și mai reală pentru jucători. 

„E ca și cum ai avea personaje care se pot adapta la diferite situații. Ceea ce va face ca lumea din joc să pară mai interesantă și mai specială,” a continuat utilizatorul. 

Tânărul care a scurs pe Internet informații despre GTA 6 a fost prins

Printre informațiile despre Grand Theft Auto 6 care au ajuns pe Internet se numără imagini din stadiul de dezvoltare. Acestea au fost publicate pe un forum public în luna septembrie 2022. 

Se pare că aceste imagini au fost luate de pe serverele Rockstar, de către un singur hacker, ce poartă denumirea de teapotuberhacker online. După ce primele imagini din GTA 6 au fost publicate, hackerul a susținut că deține și „cod sursă și bunuri GTA 5 și 6”. În plus, ar fi avut acces și la „construcția de testare GTA 6”. Acum, GTA 6 a obținut un brevet ce ar permite mișcări noi, mult mai complexe, pentru personaje. 

Află și care e dezvăluirea GTA 6 care a încântat fanii.

Vinovatul din spatele acestei scurgeri e Arion Kurtaj, în vârstă de 18 ani. Pe vremea aceea avea 17 ani. Tânărul face parte din grupul de hackeri Lapsus$. GTA 6 nu e singurul joc pe care tânărul l-a vizat în atacul său.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: GTA 6 a obținut un brevet pentru un nou sistem inedit. Cum poate transforma jocul tehnologia care nu a mai fost văzută pe piață până acum – UseIT.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type