Prima pagină » Horoscop săptămânal 27 octombrie – 2 noiembrie. Unii nativi au parte de schimbări mari: unii au parte de lucruri bune, alții se confruntă cu probleme

Horoscop săptămânal 27 octombrie – 2 noiembrie. Unii nativi au parte de schimbări mari: unii au parte de lucruri bune, alții se confruntă cu probleme

de Roboțelul @ iDOR.info
horoscop-saptamanal-27-octombrie-–-2-noiembrie.-unii-nativi-au-parte-de-schimbari-mari:-unii-au-parte-de-lucruri-bune,-altii-se-confrunta-cu-probleme

Potrivit horoscopului săptămânii 27 octombrie – 2 noiembrie, în viața unor nativi se anunță schimbări mari: unii au parte de lucruri bune, succes și bani, iar alții se confruntă cu probleme de tot felul.

FOTO: Pixabay

Berbec

Se pare că-i mare agitație în culise, neastâmpăr care preconizează schimbări. Dar după ultimele zile din săptămâna trecută, tensiunea care v-a bântuit va începe să scadă. Veți simți așadar o ușurare în afacerile dumneavoastră personale, dar și cele legate de muncă. O parte din energie se va îndrepta spre sectorul financiar, căci sunteți dornici să câștigați banii necesari tuturor nevoilor vieții. Eforturile de acum vor fi pe deplin plătite acum, în toamnă.

Traversați o săptămână amestecată, surprinzător de contrastantă. Ceva alambicat se va descurca perfect, iar altceva, nerealist, o să vă oblige să încetiniți ritmul.Așa că, fiți în alertă și aveți grijă de spate și ce se petrece acolo.

Sentimental, simțiți emoții pozitive, aveți succes căci în condiții de siguranță se poate dezvolta o relație.

Taur

Potențialul și pofta de viață vor crește, ceea ce vă va schimba atitudinea față de tot ce se întâmplă și va adăuga ceva optimism stării voastre. Aceasta este o perioadă de cooperare activă cu o varietate de oameni, de elaborare de noi planuri, de discuții și promovare a ideilor, de căutare de noi susținători. Atenție însă la intrigi și bârfă în prima zi, căci pot aduce schimbări în raporturile dintre oameni!

Financiar și aici exista atenționare, în sensul că nu trebuie să împrumutați și nici să dați bani cu împrumut. Abțineți-vă de la cheltuieli impulsive și nejustificate, căci ele golesc aiurea buzunarele! În schimb, primiți recompense de la serviciu, salariul ori poate ceva în plus în urma finalizării unui proiect la care ați lucrat în echipă. Posibil ca o parte din bani să fie necesari copiilor voștri.

A doua parte a săptămânii o puteți dedica persoanelor dragi, familiei sau prietenilor, iar dacă au fost disensiuni între voi, clarificați-le cu calm!

Gemeni

Tensiunile pe care le-ați simțit zilele trecute vor continua și acum, mai ales acelea din zona de carieră sau chiar statut și poziție socială. Trebuie să munciți din greu, să rezolvați probleme destul de complicate, să stabilizați relațiile cu superiorii care vă cer mult și sunt absurzi de exigenți. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor controla bine situația celor din jurul lor, prin urmare se vor simți destul de încrezători. Dezinformarea, bârfele pot submina reputația și pot afecta relațiile cu prietenii, rudele și colegii. În plus, relațiile complicate, inclusiv cu cei dragi, pot provoca o criză mentală și pot pune la îndoială semnificația activităților voastre. Discrepanțele fundamentale cu ceilalți, datoriile vechi și promisiunile neîndeplinite pot duce la blocaje și stagnare. Bine e că în general aveți o poziție personală destul de puternică, așa că va fi dificil să vă „alunge” cineva de la locul vostru.

Urgențele apar și în ultima zi din perioadă, căci vin situații neobișnuite, evenimente neașteptate care vă depășesc competențele.

Nu lăsați străinii să se amestece în viața personală și nu urmați tot felul de sfaturi și trucuri!

Rac

Va fi o săptămână în care trebuie să luați o pauză pentru a analiza situațiile în care vă aflați. Gândiți-vă la modul în care vă puteți organiza munca astfel încât circumstanțele externe să nu vă împiedice să vă atingeți obiectivele! Amintiți-vă că,pentru a vă implementa planurile, trebuie să fiți de acord să colaborați cu alții. Din punct de vedere al acțiunii, vă recomand să fiți mai curând introspectivi, mai curând pasivi decât activi. Și să știți că poate fi și aceasta o metodă alternativă de avansare în carieră. Dezvoltarea profesională nu este garantată doar celor care acționează cu presiune. Asta nu înseamnă însă că ar trebui să stați nemișcat. Nu de alta dar, remanierile de personal pot începe, posturile și funcțiile pot deveni vacante, pot apărea noi planuri și proiecte în care vă sugerez să vă implicați.

Va trebui să acționați în mod pragmatic, chiar autoritar pentru a vă apăra pozițiile profesionale și interesele materiale și pentru a continua proiectele pe care le-ați început mai devreme. Energiile active din această perioadă vă vor ajuta să folosiți corect chiar șanse mici.

Leu

Vine o perioadă pe care o puteți utiliza bine ca timp pentru introspecție, schimbând prioritățile .Luați-vă un moment de pauză și gândire și decideți ce obiective doriți să atingeți mai întâi la locul de muncă. Asumați-vă apoi implementarea și nu renunțați la jumătatea drumului!

Prima jumătate a perioadei nu este potrivită pentru călătorii, dar a doua, da. Plecați atunci în vacanță și mergeți acolo unde vi se garantează emoții și impresii pozitive. Măcar învățați o limbă străină sau aprofundați ceva la nivel superior.

Prima decadă a ultimei luni de toamnă va fi deosebit de dinamică, veți arăta mobilitate ridicată și disponibilitate pentru a asalta noi culmi în carieră. Puteți întâlni noi parteneri în străinătate, puteți stabili relații de afaceri puternice cu ei sau se puteți dovedi calități și talente în activități educaționale ori didactice. Cu noi idei puteți ajunge la un public mai larg, atingând faimă și popularitate.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Horoscop săptămânal 27 octombrie – 2 noiembrie. Unii nativi au parte de schimbări mari: unii au parte de lucruri bune, alții se confruntă cu probleme

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă