Prima pagină » La ce lucrează fostul designer Apple, Jony Ive și creierul OpenAI, Sam Altman? Smartphone-urile sunt excluse

La ce lucrează fostul designer Apple, Jony Ive și creierul OpenAI, Sam Altman? Smartphone-urile sunt excluse

de Roboțelul @ iDOR.info
la-ce-lucreaza-fostul-designer-apple,-jony-ive-si-creierul-openai,-sam-altman?-smartphone-urile-sunt-excluse

În luna septembrie am aflat că OpenAI lucrează alături de popularul Jony Ive, fostul designer Apple, la un proiect secret. Mulți au crezut că e vorba despre un smartphone, având în vedere reputația lui Ive. Totuși, pare că nu vorbim despre un astfel de dispozitiv. Aflăm prin intermediul Mobilissimo.hu că într-un interviu recent Sam Altman a prezentat o parte din planuri, fără să dezvăluie prea multe informații concrete, însă. Mai jos avem detalii.

Altman spune că s-a gândit, într-adevăr, alături de Ive la dezvoltarea unui nou produs, însă smartphone-urile sunt excluse. Acesta explică că nu intenționează să concureze cu producătorii de telefoane mobile și nu va lansa nici un robot umanoid prea curând. Există multe idei, dar toate sunt momentan în primele faze de dezvoltare, deci nu e încă clar care va fi primul produs hardware OpenAI.

Altman demontează și zvonul conform căruia OpenAI ar dori să își creeze propriile cipseturi. El spune că partenerii din prezent, precum NVIDIA, reușesc să îndeplinească nevoile curente, deci nu e nevoie de cipuri custom. E clar faptul că dacă OpenAI lucrează cu Ive, însă, aceștia pregătesc fie un device fizic, fie un soi de sistem de operare, întrucât designerul a ajutat Apple atât cu aspectul terminalelor din portofoliu, cât și cu dezvoltarea elementelor grafice din iOS / macOS. 

Aș reaminti de faptul că Altman deține și Worldcoin, o firmă de crypto ce a lansat în trecut sistemul Orb pentru scanarea de retină a oamenilor. Acela a fost gândit și dezvoltat alățuri de Thomas Mayerhoffer, primul angajat al lui Jony Ive din cadrul Apple. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: La ce lucrează fostul designer Apple, Jony Ive și creierul OpenAI, Sam Altman? Smartphone-urile sunt excluse

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă