Prima pagină » Le dă clasă tuturor! La ce vârstă onorabilă și-a pierdut virginitatea Oana Zăvoranu. A recunoscut fără rușine

Le dă clasă tuturor! La ce vârstă onorabilă și-a pierdut virginitatea Oana Zăvoranu. A recunoscut fără rușine

de Roboțelul @ iDOR.info
le-da-clasa-tuturor!-la-ce-varsta-onorabila-si-a-pierdut-virginitatea-oana-zavoranu.-a-recunoscut-fara-rusine

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai populare personalități din țara noastră, așa că, evident, există o curiozitate intensă despre viața ei personală, în rândul fanilor ei. Ei bine, cu ceva timp în urmă, vedeta a făcut o dezvăluire incredibilă, despre vârsta pe care o avea atunci când și-a pierdut virginitatea!  

Oana Zăvoranu a vorbit despre vârsta la care și-a pierdut virginitatea

Oana Zăvoranu a vorbit despre vârsta la care și-a pierdut virginitatea

Fără doar și poate, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai îndrăgite și bine cunoscute personalități din țara noastră! Iar, cum se întâmplă întotdeauna, o asemenea faimă vine și cu o curiozitate puternică despre viața ei personală, printre fanii acesteia. Ei bine, nu cu mult timp în urmă, „Querida” fărcea o dezvăluire incredibilă! Oana Zăvoranu a împărtăși cu fanii ei vârsta pe care o avea atunci când și-a pierdut virginitatea!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Spy New, se pare că Oana Zăvoranu a fost întrebată, cu ceva timp în urmă, ce vârstă avea în momentul în care și-a pierdut virginitatea. Ei bine, se pare că vedeta nu s-a sfiit de la a vorbi despre acest moment! Potrivit Oanei Zăvoranu, aceasta avea deja 18 ani, împliniți, în momentul în care și-a pierdut virginitatea!

Oana Zăvoranu își surprinde fanii

Ei bine, se pare că frumoasa vedetă continuă chiar și astăzi să facă dezvăluiri interesante, iar după ce a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre pierderea virginității, acum, Oana Zăvoranu a decis să își vândă garderoba impresionantă pe care o are! Acest lucru, se pare, a dat naștere câtorva conspirații în mediul online, despre ce a dus la această decizie. Iar Oana Zăvoranu a reacționat imediat!

„Da mă, jale mare cu hainele mele pe care nu le mai port, că le vând. Teoriile conspiraționiste s-au activat: oare iese cu ele și le pune pe tarabă? Oare face un site? Sau poate o licitație? Sau le pune într-un magazin tip consignație? Mă nene, ce-o face? Le-o vinde pe alea fiță, sau doar adidașii și helăncile? De ce le vinde și nu le dă moca, așa cum ne-a obișnuit? Cum să își permită ea, dragă, să vrea bani? Ce, are voie? Nuuuu, n-are! Ea e născută doar să dea și să nu primească nimic”, scria recent Oana Zăvoranu pe InstaStory.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Le dă clasă tuturor! La ce vârstă onorabilă și-a pierdut virginitatea Oana Zăvoranu. A recunoscut fără rușine

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google