Prima pagină » Leonardo DiCaprio, ironizat după ce s-a aflat că noua lui iubită nici nu era născută când el a jucat în „Titanic”

Leonardo DiCaprio, ironizat după ce s-a aflat că noua lui iubită nici nu era născută când el a jucat în „Titanic”

de Roboțelul @ iDOR.info
leonardo-dicaprio,-ironizat-dupa-ce-s-a-aflat-ca-noua-lui-iubita-nici-nu-era-nascuta-cand-el-a-jucat-in-„titanic”

Articol publicat 31 Octombrie 2023

Nu mai este un secret pentru nimeni că Leonardo DiCaprio are o atracție pentru femeile tinere și frumoase. De-a lungul anilor, a avut relații cu mai multe modele și cea mai recentă legătură amoroasă a sa este tot cu un model. Vittoria Ceretti are 25 de ani, e din Italia și e un model cunoscut și de succes. Noua relație a lui Leo l-a aruncat în vâltoarea comentariilor de pe internet.

Actorul de 48 de ani a fost ironizat de internauți după ce s-a aflat vârsta Victoriei și faptul că ea nici nu era născută atunci când DiCaprio devenea cunoscut și admirat grație rolului din „Titanic”. Modelul s-a născut în 7 iunie 1998, în timp ce pelicula care i-a adus celebritatea lui Leo a apărut în decembrie 1997.

„Are deja 25 de ani? Înseamnă că mai are vreo 8 luni de relație”; „Ei bine, nici Leo nu era născut atunci când Titanicul s-a scufundat, așa că amândoi au ratat versiunile anterioare ale poveștii”, au scris câteva persoane pe Reddit, citate de Daily Mail.

Cele mai multe relații ale starului de la Hollywood s-au încheiat brusc, din coincidență sau nu, atunci când partenerele lui au împlinit 25 de ani. Este și cazul ultimei lui legături serioase, cu modelul Camila Morrone, cu care a fost cinci ani. Relația s-a terminat în vara lui 2022, la câteva săptămâni după ce tânăra a împlinit 25 de ani.

Citește și: Alina Pușcău a spus adevărul despre relația cu Leonardo DiCaprio. Ce relație are modelul cu celebrul actor: „Ne cunoaștem de mici”

Cine este noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

Leo și Vittoria Ceretti s-au cunoscut în Franța, în timpul Festivalului de Film de la Cannes, unde el și-a prezentat noua peliculă, „Killers of the Flower Moon”. Vittoria este din Italia și lucrează ca model pentru designeri renumiți. Presa internațională spune că aceasta s-a despărțit de mai puțin de un an de soțul ei, DJ-ul Matteo Milleri, pe care-l numea „dragostea vieții mele”. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din  decembrie 2022.

Vittoria este fiica creatoarei de modă Francesca Lazzaro. Este model de la 14 ani, când a fost descoperită de o mare agenție din domeniu. Are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, este la apogeul carierei și este prietenă cu alte modele cunoscute.

Citește și: Ironii la adresa lui Leonardo DiCaprio, pe scena premiilor Oscar. Amy Schumer: “Lasă o planetă mai curată pentru iubitele lui tinere”




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Leonardo DiCaprio, ironizat după ce s-a aflat că noua lui iubită nici nu era născută când el a jucat în „Titanic”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă