Prima pagină » Letizia și Felipe s-au reunit cu fiicele lor plecate de-acasă: regina a fost extravagantă în roz

Letizia și Felipe s-au reunit cu fiicele lor plecate de-acasă: regina a fost extravagantă în roz

de Roboțelul @ iDOR.info
letizia-si-felipe-s-au-reunit-cu-fiicele-lor-plecate-de-acasa:-regina-a-fost-extravaganta-in-roz

Familia regală spaniolă s-a strâns în formulă completă seara trecută, cu ocazia unui concert de deschidere a galei Premiilor Prințesei de Asturia, organizat în Oviedo.

Regele Felipe, Regina Letizia și fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, au arătat perfect împreună atunci când au sosit la concert, care are loc pentru a celebra indivizi și grupuri din societatea spaniolă care au făcut eforturi pentru a promova educația, sănătatea publică și apărarea mediului.

Regina în vârstă de 51 de ani a fost, din nou, elementul central din punct de vedere vestimentar, strălucind într-un top din satin roz cu mâneci bufante remarcabile, strâns cu o curea neagră și completat cu pantaloni negri simpli și pantofi cu toc jos. 

Prințesa Leonor, în vârstă de 17 ani, care urmează în prezent academia militară, a schimbat uniforma cu o rochie foarte feminină, mini și cu imprimeu floral alb. Sora ei mai mică, Infanta Sofia, în vârstă de 16 ani, elevă la un prestigios colegiu din Țara Galilor, a optat pentru o salopetă neagră, lungă și cu detalii decupate.

Ieșirea în formulă completă de patru are loc într-o perioadă în care regele și regina locuiesc fără fiicele lor: Prințesa Leonor, care deține titlul de Prințesă de Asturia și este moștenitoarea tronului Spaniei, urmează trei ani de pregătire la Academia Militară Generală din Zaragoza, iar Infanta Sofia studiază timp de doi ani în Țara Galilor, la UWC Atlantic College.

Letizia, Felipe, Leonor și Sofia în formulă completă la Oviedo

Imaginea 1/5: Letizia, Felipe, Leonor și Sofia în formulă completă la Oviedo

Viitoarea regină a Spaniei, care va împlini 18 ani pe 31 octombrie, a avut în ultima perioadă și numeroase apariții solo și urmează acum pregătirea militară pentru a se asigura că este aptă pentru rolul ei important în monarhia spaniolă.

Monetăria Regală a Spaniei va crea o ediție limitată de monede de 40 de euro pentru a marca ziua de naștere a lui Leonor. Până la un milion de monede vor fi puse în circulație de către Banca Spaniei în ultimele trei luni ale acestui an.

Moneda va cântări 18 grame și va fi realizată dintr-un amestec de argint și cupru, pe care va fi gravată efigia „Alteța Sa Regală Prințesa de Asturia”.

Foto: profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Letizia și Felipe s-au reunit cu fiicele lor plecate de-acasă: regina a fost extravagantă în roz

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google