Prima pagină » Liam Neeson și-a deconectat soția de la aparatele care o țineau în viață. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus actorul

Liam Neeson și-a deconectat soția de la aparatele care o țineau în viață. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus actorul

de Roboțelul @ iDOR.info

02-10-2023 | 21:45

Natashei Richardson și Liam Neeson
Getty

Liam Neeson a dezvăluit ultimele cuvinte sfâșietoare pe care i le-a spus soției sale Natasha Richardson, la cinci ani de la moartea tragică a acesteia, în 2009.

autor

Actrița și-a pierdut viața în 2009, la vârsta de 45 de ani, în urma unei căzături în timpul unei lecții de schi pentru începători cu fiul ei cel mare, Micheal, scrie Mirror.

Natasha a suferit un traumatism cranio-cerebral după ce inițial i-a spus soțului ei că „a căzut în zăpadă”.

Actorul s-a destăinuit și a povestit despre clipele grele prin care a trecut, în timpul unui interviu sincer cu Anderson Cooper.

Actorul, care a rămas necăsătorit de la moartea Natashei, a explicat că, în timpul celor 15 ani petrecuți împreună, cuplul a făcut un pact conform căruia, dacă unul dintre ei ar fi ajuns în stare vegetativă, „l-ar fi deconecta pe celălalt de la aparate”.

Citește și

Când Natasha a căzut inițial pe una dintre pârtiile pentru începători, se pare că a refuzat să primească îngrijiri medicale și a fost escortată în camera ei de hotel, unde l-a sunat pe Liam, care filma în Toronto în acel moment.

Trei ore mai târziu, vedeta din filmul fenomen „The Parent Trap” a fost transportată de urgență la spital, unde s-a descoperit că sângele i s-a acumulat în creier, provocând o presiune fatală.

Liam a alergat la spitalul unde era internată soția sa, iar un medic i-a arătat o radiografie, despre care a spus că arată ca „un desen animat”, înainte de a i se spune că se află în moarte cerebrală.

În timp ce se afla la patul ei de spital din New York, starul „Taken” i-a spus mamei celor doi copii ai săi: „Scumpo, nu te vei mai întoarce din asta. Te-ai lovit la cap. Este… nu știu dacă mă poți auzi, dar asta este… asta s-a întâmplat. Te aducem înapoi la New York. Toată familia și prietenii tăi vor veni”.

Fiul Natashei, Micheal, a declarat că moartea mamei sale „l-a dat peste cap”, când avea doar 13 ani.

El a declarat pentru The Times : „A fost atât de brusc. Atunci când este neașteptat și este un accident complet ciudat, te cam dă peste cap, indiferent dacă crezi sau nu în soartă. A fost o mamă extraordinară, extraordinară. Ceea ce îmi doresc este să pot avea aceste conversații de adulți cu ea, aceste întrebări aleatorii despre industrie sau muzică. Am fost un băiat al mamei în copilărie, iar ea a fost cu adevărat cea mai bună prietenă a mea. Vreau să spun că eram cu toții o familie unită, dar Danny [fratele mai mic] era băiatul tatălui meu și eu eram băiatul mamei, cu siguranță”.

Sursa: Mirror

Etichete: Liam Neeson, Natasha Richardson,

Dată publicare: 02-10-2023 21:45

Articol recomandat de sport.ro

Citește și…

Recomandări

Marea putere din UE care susţine în continuare ferm „demult meritata aderare” a Românei la spaţiul Schengen

Stiri Politice

Marea putere din UE care susţine în continuare ferm „demult meritata aderare” a Românei la spaţiul Schengen

Germania susţine în continuare ferm „demult meritata aderare” a Românei la spaţiul Schengen, care ar fi atât în interesul României, cât şi al Germaniei şi al întregii Uniuni Europene, a afirmat, luni, ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Peer Gebauer.

Cantități mari de fentanil, furate din farmacia Spitalului Județean Pitești. Medicamentul poate avea efect letal

Stiri actuale

Cantități mari de fentanil, furate din farmacia Spitalului Județean Pitești. Medicamentul poate avea efect letal

25 de fiole de fentanil, un opioid puternic cu efect letal dacă nu este folosit corespunzător, au dispărut din farmacia Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Stiri externe

„Totul pentru front”. Efortul financiar uriaș pe care Rusia îl face pentru a continua războiul în Ucraina

Cheltuielile pentru apărare ale Rusiei vor reprezenta în 2024 aproape o treime din cheltuielile bugetare totale, pe măsură ce Moscova reorientează tot mai multe resurse pentru a continua războiul său în Ucraina.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Liam Neeson și-a deconectat soția de la aparatele care o țineau în viață. Ultimele cuvinte pe care i le-a spus actorul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google