Prima pagină » Lucid urmează să lanseze SUV-ul Gravity, al doilea model electric din portofoliul său

Lucid urmează să lanseze SUV-ul Gravity, al doilea model electric din portofoliul său

de Roboțelul @ iDOR.info
lucid-urmeaza-sa-lanseze-suv-ul-gravity,-al-doilea-model-electric-din-portofoliul-sau

Lucid Motors anunța în urmă cu un an că pregătește cel de-al doilea automobil electric din portofoliu. Ar fi vorba despre un SUV electric care va sosi sub numele Gravity. În ultimul an cei de la Lucid au muncit la pregătirea acestui model, iar acum compania a anunțat și data premierei noului model, dar și când acesta va fi pus în producția de serie. Mai jos avem detalii.

Modelul Lucid Gravity va fi prezentat oficial pe 16 noiembrie la salonul auto de la Los Angeles. Promite parametri tehnici „dincolo de tot ce există pe piață”, iar dacă privim spre tehnologia folosită de companie de-a lungul timpului, constatăm că această promisiune e verosimilă. Se vehiculează că vom primi o putere de peste 1000 CP, iar asta înseamnă că acest SUV va concura cu Tesla model X Plaid, automobilul cu o putere de 1020 CP. 

Lucid Gravity ar aduce un sistem de propulsie similar cu cel integrat pe modelul Air Sapphire, automobil ce a ajuns la o putere de 1234 CP cu ajutorul a 3 electromotare. Sedanul celor de la Lucid are nevoie de doar 1.89 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 km/h, iar dacă SUV-ul Gravity va atinge parametri din zona a circa 2.2 secunde putem spune că va fi deja o adevărată senzație.

Pe lângă putere, Lucid Gravity ar fi un SUV practic, spațios și va avea versiuni care țintesc spre o autonomie de circa 800 de kilometri. Aflăm toate detaliile pe 16 noiembrie, atunci când compania va prezenta oficial acest nou și puternic SUV.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lucid urmează să lanseze SUV-ul Gravity, al doilea model electric din portofoliul său

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă