Prima pagină » Lui Puya i-au furat bicicleta din curte! Artistul l-a luat la mișto pe hoț: Fraiere, adu-o înapoi!

Lui Puya i-au furat bicicleta din curte! Artistul l-a luat la mișto pe hoț: Fraiere, adu-o înapoi!

de Roboțelul @ iDOR.info
lui-puya-i-au-furat-bicicleta-din-curte!-artistul-l-a-luat-la-misto-pe-hot:-fraiere,-adu-o-inapoi!

Rapperul Puya a ajuns ținta preferată a hoților din cartierul Sălăjan, Balta Albă. Artistul a rămas, mai nou, fără bicicletă. I-a fost furată chiar din curtea vilei. Puya i-a transmis, revoltat, un mesaj hoțului.

Hoții i au furat  bicicleta lui Puya Sursa Instagram

Imaginea 1/16: Hoții i au furat bicicleta lui Puya Sursa Instagram

De când și-a făcut vilă cu două etaje de se învârte după soare în cartierul copilăriei sale, Sălăjan (Balta Albă), Dragoș Gărdescu, alias Puya, a ajuns ținta predilectă a hoților. Aceștia îi pândesc rapperului orice mișcare, iar când pleacă de acasă, acționează.

Puya: „Prostul care mi-a furat bicicleta din curte aseară…Mai mult de 300 de ron nu iei pe ea, fraiere!”

În ultima perioadă, Puya a avut de suținut mai multe concerte pentru Diaspora, așa că a lipsit mai mult de acasă. La întoarcere, cântărețul din trupa „La Familia” s-a trezit prădat de hoți. I-au furat bucicleta de curse din curtea vilei, situată pe Bd. 1 Decembrie 1918.

Furios, rapperul i-a transmis hoțului un mesaj cât se poate de acid, pe contul de Instagram, în speranța ca acesta să nu vândă bicicleta și să i-o aducă înapoi cât mai repede.

Pentru prostul care mi-a furat bicileta din curte aseară…Mai mult de 300 de ron nu iei pe ea, fraiere! Interesează-te! Las-o aici înapoi mai bine! Acum e și greu să o vinzi!”, a fost mesajul rapperului, către făptaș, postat pe InstaStory.

Puya: „Lumea confundă Sălăjanul cu Cartierul Francez”

După participarea din sezonul trecut de la „America Express”, Puya și soția sa, Melinda, și-au construit ditamai vila, cu două etaje, pe Bulevardul 1 Decembrie din Bucureşti, în Sălăjan, cartier în care Puya s-a născut și a crescut.

Solistul spune, însă, că Splăjanul nu mai e ce a fost odată, pe vremea copilăriei sale.

Cam așa e lumea acum în cartier. Nu mai avem empatie deloc. În Sălăjan nu se mai poate, nu mai e cum era înainte în cartier. S-au scumpit foarte tare apartamentele și lumea cred că are impresia că se mută undeva în cartierul Francez, le confundă. Eu, când eram mic, scoteam boxele pe geam și nu se întâmpla nimic.

Acum toți fac reclamații peste reclamații, sunt foarte sensibili vecinii. Am început să-i compătimesc pe cei de la Poliția locală că ei nici nu mai au timp să se mai ocupe de cazurile reale că trebuie să rezolve reclamații de astea mici, găinării de astea”, a spus, Puya, invitat, recent, la podcastul lui Mihai Morar.

Puya (44 de ani) este, în prezent, familist convins. Rapperul s-a aşezat la casa lui, alături de Melinda, femeia care l-a cumințit pe băiețașul de cartier.

Cei doi au împreună trei fete (Melissa, în vârstă de 14 ani, Iuliana, în vârstă de 11 ani, şi fetiţa cea mică, în vârstă de 6 ani).

Puya, pe numele lui real  Dragoş Gărdescu, a revenit anul trecut în atenţia fanilor în reality-show-ul „America Express”, în care a făcut echipă chiar cu soţia sa, Melinda.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lui Puya i-au furat bicicleta din curte! Artistul l-a luat la mișto pe hoț: Fraiere, adu-o înapoi!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google