Prima pagină » Mercure Sibiu se deschide săptămâna viitoare. Hotelul de pe Victoriei este gata

Mercure Sibiu se deschide săptămâna viitoare. Hotelul de pe Victoriei este gata

de Roboțelul @ iDOR.info
mercure-sibiu-se-deschide-saptamana-viitoare.-hotelul-de-pe-victoriei-este-gata

Cel mai nou hotel din oraș, Mercure Sibiu Arsenal, se deschide la sfârșitul lunii octombrie. Data oficială a fost anunțată de reprezentanții hotelului.

Inițial, data deschiderii hotelului, aflat pe Bulevardul Victoriei, vizavi de Parcul Sub Arini, era preconizată la mijlocul lunii octombrie. Însă, pentru că mai multe detalii trebuiau puse la punct, data deschiderii celui mai nou hotel din Sibiu a fost stabilită pentru vineri, 27 octombrie.

Sursa foto: all.accor.com

Începând de vineri, sibienii și nunumai vor putea vedea hotelul și mai ales vor putea degusta preparate tradiționale, și nu numai, la restaurantul hotelului „Winestone”. Anunțul oficial a fost făcut pe facebook. „Din 27 Octombrie vino pentru experiența de 4 stele și rămâi pentru amintirile de neuitat”, transmit reprezentanții celui mai nou hotel din Sibiu.

Sursa foto: all.accor.com

Mercure Sibiu Arsenal dispune de 121 de camere, piscină interioară, bar, dar și de o sală de bal unde pot fi organizate evenimente precum nunți, întâlniri și expoziții. De asemenea, cei cazați pot beneficia de acces la sala de fitness din dotare.

Citește și: Cel mai nou hotel din Sibiu se deschide în curând. Mercure Sibiu Arsenal are restaurant și piscină interioară (foto) 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mercure Sibiu se deschide săptămâna viitoare. Hotelul de pe Victoriei este gata

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google