Prima pagină » Natașa Raab a fost înmormântată! Ce scrie pe sicriul celebrei actrițe, care a interpretat-o pe Coana Chiva | PRO TV

Natașa Raab a fost înmormântată! Ce scrie pe sicriul celebrei actrițe, care a interpretat-o pe Coana Chiva | PRO TV

de Roboțelul @ iDOR.info
natasa-raab-a-fost-inmormantata!-ce-scrie-pe-sicriul-celebrei-actrite,-care-a-interpretat-o-pe-coana-chiva-|-pro-tv

Lorena Martin

Publicat

Natașa Raab a fost condusă pe data de 25 octombrie 2023, pe ultimul drum. La ceremonia de înmormântare au fost prezenți prietenii și rudele celebrei actrițe, care i-au adus un ultim omagiu.

​Natașa Raab a fost, de departe, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când juca în telenovele celebre, precum „Inimă de țigan” sau „Regina”. Ulterior, ea a fost cea care a dat viață personajului „Coana Chiva” în reclamele deja cunoscute de toată România. 

Vedeta s-a stins din viață pe 23 octombrie 2023, după ce s-a luptat cu sindromul parkinsonism atipic. Aceasta, în ultimele apariții publice, spunea că deja și-a pierdut capacitatea de a merge sau de a reține texte, motiv pentru care viața i s-a îngreunat considerabil.

Astăzi, 25 octombrie 2023, Natașa Raab a fost condusă pe ultimul drum. Prietenii, rudele și fanii acesteia s-au strâns la cimitirul Ungureni din Craiova pentru a-i aduce un ultim omagiu: coroane de flori, lumânări sau chiar mesaje scrise de mână au fost puse pe sicriul ei.

Victoria Velea, cunoscută public sub pseudonimul Vicky, este femeia care a îngrijit-o pe actriță în ultimii trei ani. Aceasta a fost cea care s-a ocupat de toate ritualurile specifice pentru a-i asigura vedetei o slujbă de înmormântare ca la carte. 

Pe sicriul actriței a fost pusă o ramă cu numele său complet, pe care nu multă lume îl cunoaște: Guțul Natașa Marcela Raab. 

Ultimele imagini cu Natașa Raab în viață

Ultimele fotografii postate de Natașa sunt tot din 2020, de la ziua ei de naștere.

(VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS ULTIMELE IMAGINI CU NATAȘA RAAB ÎN VIAȚĂ)

Sursă foto: Natașa Raab/Facebook




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Natașa Raab a fost înmormântată! Ce scrie pe sicriul celebrei actrițe, care a interpretat-o pe Coana Chiva | PRO TV

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google