Prima pagină » O reclamă la „cafea”, cu Ana Baniciu și Valerie Lungu • zoso blog

O reclamă la „cafea”, cu Ana Baniciu și Valerie Lungu • zoso blog

de Roboțelul @ iDOR.info
o-reclama-la-„cafea”,-cu-ana-baniciu-si-valerie-lungu-•-zoso-blog

Acum câteva săptămâni, influencerița condamnată Ana Morodan se plângea că trebuie să trimită reclamele spre aprobare și că într-o vreme brandurile aveau încredere să se dea pe mâna influencerilor, care știau cel mai bine cum să comunice produsele publicului lor. Morodan omitea elegant să menționeze zecile de campanii făcute praf și pulbere de ea și de colegii de industrie.

Iată un bun exemplu de reclamă care ar fi trebuit aprobată de client înainte. Hell Ice Coffee este o chestie din aia de o bei când nu știi ce e cafeaua sau când ești pe fugă și iei așa ceva dintr-o benzinărie sau minimarket. O să discutăm pe rând de protagoniste și fiecare reclamă în parte.

Valerie Lungu are 700.000 urmăritori. În reclamă, ea se duce într-o cafenea din Londra și, în loc să își ia o cafea reală, ia chestia aia. Acum, substratul reclamei e că “e la fel de bună”, dar cine a băut așa ceva știe că nu e cazul. La fel, am dubii că cafenelele reale vând așa ceva. Reclama este, desigur, nemarcată ca atare.

Valerie e amuzantă când se preface că bea chestia aia, deși e evident că nu o face. Îmi aduce aminte de Alexia Eram și Wet.

Ana Baniciu e fiica folkistului cu același nume, tot încearcă să pătrundă în lumea muzicii, dar lumea o știe mai degrabă pentru că este fata lui tati și pentru pozele în costum de baie decât pentru vreo piesă.

Ana a reușit să marcheze corespunzător reclama, dar nu și să pună linkul corect către contul de Instagram al sponsorului. Ea e acasă, unde are timp să pună gheață în pahar, să desfacă cutia și să toarne într-un pahar, dar nu destul timp să-și facă o cafea. Ana e naturală ca o șosetă udă, și aici trebuie să o apreciem pe Valerie, ea măcar se străduie. Dincolo de tatuajul cu o notă muzicală, ca să semnalizeze că e cântăreață, se remarcă situația absolut naturală în care se preface că e pe videocall cu cineva și îi arată ce bea ea. Nici nu știți de câte ori mi s-a întâmplat să beau spălătură de butoaie și să mă laud prietenilor că fac asta.

Estimativ, minim 3.000€ pentru fiecare reclamă.

Recomandarea mea pentru echipa de marketing de la Hell Energy este să se uite cu atenție la toate reclamele făcute de Wet cu influenceri și să vadă dacă nu cumva pot să nu repete aceleași greșeli. Eventual, dacă nu e prea multă muncă, să se uite la comentariile de la reclamele astea două pentru o analiză preliminară de impact, că pare că publicul celor două sunt interesate de produs.

Altfel, come on, e o băutură de liceeni, dați-i-o lui Dorian, Yny Sebi sau Andreea Bostănică să stea cu ea în mână 3 luni, așa ajung copiii să o consume. Nu bea nimeni așa ceva că a văzut-o la Valerie sau la fucking Ana Baniciu. Cine urmează? Fabuloasele?




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: O reclamă la „cafea”, cu Ana Baniciu și Valerie Lungu • zoso blog

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google