Prima pagină » OPPO Find N3 Flip sosește curând la nivel global; A primit certificări importante, chiar un teaser ce anunță debutul

OPPO Find N3 Flip sosește curând la nivel global; A primit certificări importante, chiar un teaser ce anunță debutul

de Roboțelul @ iDOR.info

La finalul lunii august OPPO prezenta un nou telefon pliabil cu clapetă în China. Vorbim despre modelul Find N3 Flip, terminal ce aduce un design similar cu al predecesorului, dar și un setup foto triplu și un procesor de top sub capotă. Ei bine, aflăm azi că debutul global se apropie. Compania a oferit un teaser în Indonezia legat de lansare, iar terminalul a apărut în variantă globală în GeekBench și a primit câteva certificări (NBTC și BIS). Mai jos avem detalii.

Vorbim despre un succesor direct pentru OPPO Find N2 Flip, model ce a primit o recenzie detaliată din partea noastră. Find N3 Flip a apărut în GeekBench cu procesor de top, MediaTek Dimensity 9200, sub capotă. Obține 1895 de puncte în testul single-core, respectiv 4655 puncte în cel multi-core. Specificațiile sunt deja cunoscute.

Vine cu display extern de 3.26 inch, panou intern de 6.8 inch cu refresh rate de 120Hz și rezoluție Full HD+. Configurațiile implică 12 GB RAM LPDDR5X și 256 Gb sau 512 GB de stocare UFS 4.0. Telefonul are baterie de 4300 mAh, se încarcă la 44W pe fir, iar lateral se află un scanner pentru amprente.

În față găsim cameră selfie de 32 MP, iar în spate un setup triplu ce implică o cameră de 50 MP principală, una de 48 MP ultrawide și chiar un senzor de 32 MP telephoto cu zoom optic 2X. Apare și tehnologia Hasselblad aici, astfel că sosesc filtre și moduri speciale pentru capturi de efect.

Posibil ca debutul să aibă loc până la final de an la nivel global, însă compania nu a anunțat nimic oficial încă.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Find N3 Flip sosește curând la nivel global; A primit certificări importante, chiar un teaser ce anunță debutul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă