Prima pagină » OPPO Find X7 Pro confirmat cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 la interior

OPPO Find X7 Pro confirmat cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 la interior

de Roboțelul @ iDOR.info
oppo-find-x7-pro-confirmat-cu-procesor-qualcomm-snapdragon-8-gen3-la-interior

Qualcomm şi-a anunţat procesorul Snapdragon 8 Gen3 pe 25 octombrie 2023 şi imediat au început să apară confirmările cu privire la integrarea sa pe diferite telefoane flagship din 2024. Printre ele se numără şi OPPO Find X7 Pro.

Primele branduri care au confirmat telefoane cu acest CPU sunt OnePlus, Redmi, iQOO, dar şi vivo şi Samsung evident îl va integra pe Galaxy S24. OPPO a confirmat doar că următoarea generaţie de telefoane Find X va fi dotată cu cel mai nou cipset Qualcomm. Cel mai probabil e vorba despre seria Find X7, care a primit câteva scăpări recent. De văzut dacă şi Find X7 şi X7 Pro primesc acest CPU, cunoscută fiind apropierea OPPO de MediaTek.

OPPO a lansat seria Find X6 în martie 2023, dar aceste modele nu au mai ajuns în Europa, probabil împiedicate şi de procesele cu Nokia. Revenind totuşi la Find X7, l-am văzut recent pe un posibil model de acest tip apărând în GeekBench cu un procesor Dimensity 9300 şi cu 16 GB RAM. Între timp OPPO Find X7 Pro a scăpat cu o baterie care se încarcă la 100W pe fir şi 50W wireless, aduce şi un ecran 2K curbat şi o nouă camera Hasselblad.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OPPO Find X7 Pro confirmat cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 la interior

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă