Prima pagină » Pliabilul cu clapetă OPPO Find N3 Flip sosește oficial la nivel global și nu vine singur, fiind însoțit de tableta OPPO Pad 2

Pliabilul cu clapetă OPPO Find N3 Flip sosește oficial la nivel global și nu vine singur, fiind însoțit de tableta OPPO Pad 2

de Roboțelul @ iDOR.info

OPPO a organizat astăzi un eveniment special în Singapore. A durat în jur de 2 ore, iar compania a prezentat mai multe device-uri interesante. Despre pliabilul tip carte OPPO Find N3 am discutat deja, însă alături de acesta sosește la nivel global și OPPO Find N3 Flip. Nu a sosit singur, ci alături de o nouă tabletă puternică. Mai jos avem detalii.

OPPO Find N3 Flip

OPPO Find N3 Flip a fost lansat de câteva săptămâni în China, acum doar ajunge la nivel global. Aflăm că va fi disponibil la precomandă în Singapore începând de mâine pentru aproximativ 1040 de euro în configurație ce implică 12 GB RAM și 256 GB de stocare. Ca un mic reminder, el vine cu panou extern de 3.26 inch în diagonală și are procesor Dimensity 9200 sub capotă.

Ecranul principal măsoară 6.8 inch, are rezoluție Full HD+ și refresh rate de 120Hz. Acest model aduce baterie de 4300 mAh, alimentare la 44W pe fir. În spate găsim un senzor principal de 50 MP cu OIS, iar interesant e că acest telefon pliabil cu clapetă are chiar senzor telephoto de 32 MP pentru zoom, dar și unul ultrawide de 48 MP. Pentru selfie-uri găsim un senzor de 32 MP integrat în decupaj bulină ce filmează 4K.

Telefonul aduce difuzoare stereo, NFC pentru plăți wireless, sosește pe nuanțe precum Cream Gold, Misty Pink și Sleek Black. 

OPPO Pad 2

Putem spune că OPPO Pad 2 e o variantă rebranduită pentru OnePlus Pad, împărțind aceleași specificații și dotări. Tableta e fabricată din aluminiu, are difuzoare quad, oferă display LCD de 11.6 inch cu refresh rate de 144Hz și rezoluție de 2000 x 2800 pixeli. Sub capotă se află un procesor MediaTek Dimensity 9000, 12 GB memorie RAM LPDDR5 și 256 GB de stocare UFS 3.1, însă nu primim slot microSD.

În spate se află o camera principală de 13 MP, iar pentru apeluri există un senzor selfie de 8 MP. Pe partea software primim Android 13 și o interfață specială ColorOS for Pad. Tableta are baterie de 9510 mAh, se încarcă la 67W pe fir, suportă stylus-ul OPPO pencil 2, care e vândut separat și aduce o latență de doar 2ms. Există Wi-Fi 6 aici, iar deivce-ul are o talie de doar 6.54 mm.

Momentan prețul pentru OPPO Pad 2 nu a fost dezvăluit.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Pliabilul cu clapetă OPPO Find N3 Flip sosește oficial la nivel global și nu vine singur, fiind însoțit de tableta OPPO Pad 2

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă