Prima pagină » Pliabilul OnePlus Open oferă suport stylus pe ambele ecrane, deși compania nu a dezvăluit acest lucru la debut

Pliabilul OnePlus Open oferă suport stylus pe ambele ecrane, deși compania nu a dezvăluit acest lucru la debut

de Roboțelul @ iDOR.info
pliabilul-oneplus-open-ofera-suport-stylus-pe-ambele-ecrane,-desi-compania-nu-a-dezvaluit-acest-lucru-la-debut

OnePlus Open a debutat recent și a fost destul de lăudat de YouTuberii care l-au testat. El vine ca rival pentru alte modele pliabile tip carte precum Honor Magic Vs, Galaxy Z Fold5, Huawei Mate X3. Ei bine, azi aflăm că acest model oferă chiar suport pentru un stylus activ pe ambele ecrane, deși OnePlus nu a dezvăluit acest lucru în cadrul evenimentului de lansare. Mai jos avem detalii.

Apare un video pe web în care un utilizator de Reddit (Rashed341) prezintă folosirea stylus-ului OPPO Pen pe acest terminal. E cumva normal să funcționeze având în vedere faptul că OnePlus Open ar fi o variantă rebranduită a lui OPPO Find N3. Se pare că acest stylus se conectează prin Bluetooth la smartphone, iar în meniu există și setări pentru acest pen.

Nu e clar de ce OnePlus nu a detaliat posibilitatea de a folosi acest stylus, având în vedere că Open se vrea un rival pentru Galaxy Z Fold5 de la Samsung. Totuși, important e că cei ce vor cumpăra telefonul vor avea această posibilitate de a folosi un stylus alături de acest model.

Vă reamintesc că OnePlus Open se vinde la suma de 1849 de euro. Momentan nu e disponibil în România, dar mă gândesc că va sosi în următoarea perioadă și pe plan local.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Pliabilul OnePlus Open oferă suport stylus pe ambele ecrane, deși compania nu a dezvăluit acest lucru la debut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google