Prima pagină » Politiciană din județul Mureș decorată de președintele Ucrainei

Politiciană din județul Mureș decorată de președintele Ucrainei

de redactia
politiciana-din-judetul-mures-decorata-de-presedintele-ucrainei

Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, a primit, recent, la Kiev, din partea președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, Ordinul Prinţului Iaroslav cel Înţelept.

Ceremonia a a avut loc cu prilejul unei reuniuni informale a miniştrilor de Externe din Uniunea Europeană, iar alături de Luminița Odobescu au mai primit aceeași distincție și șefii departamentelor de politică externă din Irlanda, Italia, Danemarca și Franța, pentru ”contribuția lor personală semnificativă la consolidarea cooperării interstatale, sprijinirea suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei și popularizarea statului nostru în lume”.

”Sunt extrem de onorată să primesc Ordinul Prinţului Iaroslav cel Înţelept din partea preşedintelui Zelenski. Rămân profund dedicată să muncesc neobosit, în contextul în care Ministerul Afacerilor Externe român promovează viitorul european şi euroatlantic al Ucrainei”, a scris, după ceremonie, pe contul său de Twitter, Luminița Odobescu, originară din comuna mureșeană Deda și născută la Reghin, în urmă cu 54 de ani.

(Redacția)

Post-ul Politiciană din județul Mureș decorată de președintele Ucrainei apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Politiciană din județul Mureș decorată de președintele Ucrainei

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă