Prima pagină » Previziuni Mercur în Scorpion. Prin ce schimbări vor trece toate zodiile până pe 10 noiembrie

Previziuni Mercur în Scorpion. Prin ce schimbări vor trece toate zodiile până pe 10 noiembrie

de Roboțelul @ iDOR.info
previziuni-mercur-in-scorpion.-prin-ce-schimbari-vor-trece-toate-zodiile-pana-pe-10-noiembrie

Horoscop Mercur în Scorpion. Planeta comunicării va trece în semnul intensității. 

Mercur își începe tranzitul prin Scorpion, unde va sta până pe 10 noiembrie. Mintea noastră va fi destul de investigativă, vom fi curioși peste măsură, poate prea atrași de senzațional și de tot ce este ascuns. Mercur în Scorpion ne poate face detectivi perfecți, dar ne poate și aliena fără drept de apel. De aceea vă recomand să aveți grijă. Când simțiți că vă obsedează un subiect mai mult decât este cazul, înseamnă că ați pierdut controlul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează casa a 8-a. Și nu o va face simplu, ci alături de Marte, guvernatorul vostru. Vor apărea situaţii legate de impozite, de taxe, datorii, va trebui să rezolvaţi chestii administrative care au fost greu de rezolvat până acum. E o perioadă bună să învățați să vă recunoaşteţi vulnerabilitatea şi să vorbiți despre problemele voastre, mai ales cu partenerul. Veți fi mai tăcuți și atrași de partea ascunsă a vieții. 

Taur/ Ascendent în Taur

Mercur tranzitează casa a şaptea. Alături de Marte. Discuțiile cu partenerul nu vor fi lipsite de scântei. Cuvintele vor fi mai înțepătoare. Şi dacă sunteți singuri, astrele vă recomandă să fiți mai sociabili, să faceți primul pas și să povestiți mai multe despre propria persoană. Parteneriatele profesionale vor fi destul de dinamice. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, va tranzita casa a 6-a. Cot la cot cu Marte. Discuțiile cu colegii nu vor fi deloc plăcute. Gestionarea stresului cotidian va deveni problematică. Dar, până pe 10 noiembrie, aveți oportunitatea să descoperiţi poate medicii cei mai buni, specialişti, tratamente.

Rac/ Ascendentul în Rac

Din cauza apropierii lui Mercur de Marte, veți fi puși în ipostaza de a purta discuții inconfortabile cu copiii. Indiferent de vârsta acestora. Pe urmă, Mercur în casa a 5-a vorbeşte despre romantism și iubire. De asemenea, până pe 10 noiembrie puteți învăța cum să gestionați eficient banii familiei. Curiozitatea nu vă va da pace.

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur trece prin casa a 4-a. Din păcate, în aceeași casă, va fi și Marte, care agită spiritele. Mai ales când este vorba de problemele familiei sau de cele referitoare la zona imobiliară. Din discuţia cu familia, s-ar putea să aflaţi unele detalii neplăcute, însă e mai bine să ştiţi decât să nu ştiţi. Veți simți nevoia să vorbiţi mult şi despre emoţiile voastre fără să vă daţi seama. Dar, vorbind despre ele, oamenii se pot purta altfel cu voi. Şi s-ar putea să vă convină.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 3-a. Alături de Marte. Discursul vostru va fi destul de direct, sarcastic pe alocuri, veți da dovadă de lipsă de răbdare. Aveţi un alt soi de curaj acum, nu mai sunteţi atât de nesiguri pe voi, îndrăzniţi, sunteţi curajoşi, dezbateţi şi convingeţi. Discuţiile cu fraţii, cu surorile, cu verişorii, cu vecinii, cu oamenii apropiaţi, vor fi mai dese până pe 10 noiembrie. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Balanţă/ Ascendent în Balanţă

Mercur tranzitează casa a 2-a. Din păcate, alături de Marte! Este clar că aveți nevoie să vă mai înfrânați poftele! Bugetul personal va avea de suferit din cauza inconștienței. După care, veți atenta și la resursele partenerului. Și de aici până la scandal nu mai este decât un pas! E important să discutaţi despre bani.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur te vizitează. În stil mare de data aceasta! Deoarece se va întâlni cu Marte, propriul guvernator.  Ai grija ce îți dorești, că s-ar putea sa și primești! Aveţi o minte foarte vie, foarte activă până pe 10 noiembrie. Veți avea o putere de convingere uimitoare! Stai totuși departe de suspiciunile exagerate!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur tranzitează casa a 12-a. Unde se află și Marte. Aflaţi de pierderi, de problemele unor oameni dragi. Multe vești vor fi cu siguranță copleșitoare. Unii dintre voi se pot confrunta cu probleme mai serioase de sănătate şi vor intra în contact cu specialişti diferiţi, descoperiţi tratamente diferite. Veți fi mai atrași de spiritualitate. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur tranzitează casa a 11-a, împreună cu Marte. Veți fi foarte anxioși. Vorbiți despre planurile pentru viitorul apropiat, însă cu un pesimism molipsitor. Totuși, socializarea, întâlnirile cu prietenii vor fi destul de utile. Asta, dacă nu cumva, veți fi foarte arțăgoși cu ei fără motiv. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Marte tranzitează casa carierei, unde se află deja Marte. Veți deveni mai vocali, autoritari, intransigenți la locul de muncă. Când veţi vorbi, șefii vor înțelege că nu e de glumă cu voi. Dar pentru asta, trebuie să vă asumaţi voi lucruri. Până pe 10 noiembrie, aveți curajul să luați decizii pe plan profesional, de care altădată v-ați fi ferit.

Pești/ Ascendent în Peşti

Mercur tranzitează casa a 9-a. Unde este și Marte. Astrele vă invită să planificați călătorii cu persoanele dragi. Până pe 10 noiembrie, veți avea multe oportunități pentru a studia, pentru dezvoltare personală. Veți dori să aflați mai multe despre principiile și valorile altor oameni. V-ar face bine să discutați cu persoane mai înțelepte și experimentate. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 6 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Previziuni Mercur în Scorpion. Prin ce schimbări vor trece toate zodiile până pe 10 noiembrie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google