Prima pagină » Prietena fostei regine îl compătimește pe Harry: Meghan se aștepta să joace un rol la palat

Prietena fostei regine îl compătimește pe Harry: Meghan se aștepta să joace un rol la palat

de Roboțelul @ iDOR.info
prietena-fostei-regine-il-compatimeste-pe-harry:-meghan-se-astepta-sa-joace-un-rol-la-palat

Lady Glenconner, prietena din copilărie a regretatei Regine Elisabeta a II-a, a blamat-o pe Meghan Markle pentru simplul fapt că își închipuia că viața regală se aseamănă cu cea a unui star de cinema.

Vorbind în podcastul lui Gyles Brandreth, Lady Glenconner și-a exprimat părerea cu privire la așteptările pe care le avea fosta actriță americană înainte de-a intra în familia regală: „Cred că Meghan chiar nu și-a putut imagina ce se aștepta de la ea”, a declarat una dintre persoanele care l-a cunoscut cel mai bine fostul monarh britanic.

Într-o perioadă scurtă, de numai patru ani, Meghan l-a întâlnit pe Prințul Harry, s-a măritat cu el și apoi a luat decizia, împreună cu soțul ei, de-a renunța la responsabilitățile regale și-a părăsit țara natală a tatălui copiilor ei. Cei doi soți regali locuisc acum în SUA împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie (4) și Prințesa Lilibet (2), după ce Markle s-a chinuit să se adapteze la viața regală și-a eșuat.  

„Cred că Meghan se aștepta că va fi cam ca la Hollywood, să joace un rol și atât. Se gândea că mare lucru nu e de făcut decât să se plimbe într-o caleașcă din aur și chestii de genul acesta”, a continuat să explice Lady Glenconner.

Lady Glenconner a fost Lady-in-waiting pentru Prințesa Margaret și-a avut acces la informații din interor ca nimeni altcineva, motiv pentru care își poate da cu părerea în cunoștință de cauză: „De fapt, să fii membru al familiei regale este extrem de plictisitor”.

Fosta prietenă din copilărie a răposatei regine a vorbit și despre faptul că, la Încoronarea Regelui Charles al III-lea, a fost așezată lângă omul politic american John Kerry și-a putut, astfel, să-l întrebe despre cum sunt văzuți Ducii de Sussex în Statele Unite.   

Aceasta a primit un răspuns care coincide cu al ei: „Mi-a spus că ei toți îl compătimesc foarte, foarte mult pe Harry. Și apoi a zis că nu vrea să intre în detalii…”.

În 2019, când Harry și Meghan făceau încă parte din familia regală, Meghan a vorbit, spre surprinderea noastră, a tuturor, despre cum i se părea ei noul rol pe care-l avea de jucat: „Nu m-am gândit niciodată că o să fie ușor, dar mă gândeam că o să fie măcar cinstit”, a dezvăluit fosta actriță americană în documentarul ITV Harry & Meghan: An African Journey. „Iar acest aspect este extrem de greu de acceptat”.  

Mai multe pentru tine…

Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle

Imaginea 1/7: Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, Meghan Markle

Meghan a dezvăluit că prietenii ei au avertizat-o înainte de-a păși spre altar la brațul lui Harry, că simplul fapt că va face parte din cea mai faimoasă familie din lume o va expune ca niciodată până atunci, dar ea, din dragoste, tot a făcut pasul cel mare și s-a măritat cu cel pe care-l iubea nespus: „Sincer vă spun că n-am avut nicio idee cum va fi, ceea ce poate fi greu de înțeles sau auzit”.

foto – GettyImages, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prietena fostei regine îl compătimește pe Harry: Meghan se aștepta să joace un rol la palat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google