Prima pagină » Restricțiile alimentare ale Familiei Regale din Marea Britanie. Ce dezvăluiri au făcut experții regali – HelloTaste.ro

Restricțiile alimentare ale Familiei Regale din Marea Britanie. Ce dezvăluiri au făcut experții regali – HelloTaste.ro

de Roboțelul @ iDOR.info
restrictiile-alimentare-ale-familiei-regale-din-marea-britanie-ce-dezvaluiri-au-facut-expertii-regali-–-hellotaste.ro

Familia Regală a Marii Britanii se bucură de multe beneficii, însă trebuie să respecte și multe reguli. Pe lângă cele legate de modul în care se afișează în public, mai sunt și cele legate de ceea ce au voie sau nu să mănânce. Descoperă care erau restricțiile alimentare ale Familiei Regale din Marea Britanie. Vezi ce dezvăluiri au făcut experții regali.

Când Regina termina de mâncat toată lumea se ridica de la masă/ Profimedia Images

Fiecare dintre membrii familiei regale a Marii Britanii are niște preferințe culinare, însă trebuie să respecte și reguli impuse de protocol.

Unele dintre acestea au fost impuse chiar de Regina Elisabeta II, care s-a stins din viață pe 7 septembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Restricțiile alimentare ale Familiei Regale din Marea Britanie

Darren McGrady, fostul bucătar-șef al Reginei a declarat în nenumărate rânduri că aceasta nu putea fi considerată o gurmandă pentru că mânca destul de puțin și foarte selectiv. „Regina mănânca doar ca să trăiască, spre deosebire de Prințul Philip care adoră să stea la masă, să vorbească și să se bucure de mâncare”, a declarat chef McGrady. Aceasta a fost bucătar la Palatul Buckingham în perioada 1982-1993.

Regina a încercat să le impună și celorlalți membrii ai Casei Regale stilul său. Nu era de acord ca aceștia să consume cartofi, paste sau orez la cină, de exemplu. Ea însăși nu consuma aproape deloc carbohidrați la ultima masă a zilei. În general, cerea doar preparate foarte sănătoase, cu un conținut foarte mic de carbohidrați.

De fapt, bucătarul spune că Regina era foarte disciplinată mai ales când lua cina singură. De obicei alegea pește sau carne de pui alături de diverse legume gătite sub diverse forme, în special salate. Rare erau momentele în care voia desert. Acesta trebuia să fie cu ciocolată neagră, de preferat cu o concentrație cât mai mare de cacao.

Cum trebuie să se poarte la masă

Toți cei care veneau la masă trebuiau să poarte haine formale. O altă regulă la masă menționează că dacă cineva are nevoie la baie pur și simplu se ridică, spune ”scuzați-mă!” și pleacă. Dacă mai vrea să mănânce din farfurie încrucișează cuțitul cu furculița pentru ca personalul să știe că nu trebuie să îi ia farfuria. Familia Regală are reguli ciudate inclusiv la baie. Experții regali au dezvăluit care sunt acestea.

Totuși, nu toată lumea era de acord cu restricțiile impuse. Kate Middleton este o mare iubitoare de paste. Îi plac atât de mult încât, atunci când are timp, le face chiar ea acasă. De exemplu, în 2020 a pregătit paste de casă cu ocazia aniversării zilei de 5 ani a Prințesei Charlotte.

Nu doar Regina impunea reguli, ci și protocolul. Unul dintre alimentele pe care niciun membru al Casei Regale nu are voie să le mănânce niciodată în afara casei sunt fructele de mare. Acest lucru se întâmplă din cauza riscului de otrăvire.

RECOMANDĂRI hellotaste.ro

Trei bucăți de piept de pui gătite și servite pe un tocător de lemn

1

Rondele de mere în aluat de clătite pe o farfurie neagră și mere proaspete

2

Rondele de mere în aluat de clătite. Rețetă de mere în pijama

Rondele de mere în aluat de clătite. Rețetă de mere în pijama

Clătitele sunt acel desert cu care majoritate își începe aventura în bucătărie, urmate de deserturile cu mere. Dacă și tu le adori, combină-le în același desert și prepară rețeta de rondele…

Clătite umplute și gratinate la cuptor, în vas ceramic și o porție pe farfurie

3

Covridog sau crenvurști în aluat pe un platou de lemn, alături de o ceașcă cu cafea

4

Covridog făcut în casă. Rețeta e mai simplă decât ai crede

Covridog făcut în casă. Rețeta e mai simplă decât ai crede

Chiar dacă găsești la fiecare colț de stradă mult adoratul covridog sau crenvurst în aluat, tot mai bun este cel făcut în casă. Rețeta acestuia este foarte simplă și rapidă. Crenvurștii…

Extract de vanilie pus într-o sticluță

5




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Restricțiile alimentare ale Familiei Regale din Marea Britanie. Ce dezvăluiri au făcut experții regali – HelloTaste.ro

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google