Prima pagină » Samsung Galaxy M34 pareri, top 5 motive de achizitie

Samsung Galaxy M34 pareri, top 5 motive de achizitie

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-m34-pareri,-top-5-motive-de-achizitie

Uite Samsung Galaxy M34 5G pareri si pret in Romania. Astazi avem o surpriza foarte placuta pentru fanii de telefoane mid-range puternice si accesibile. Putem spune ca setup-ul/combo-ul este ideal 🙂

Lasam vorbaria fara rost de-o parte si va precizam ca articolul este focusat pe noul terminal Galaxy M34 5G. Mentionam ca dispozitivul este listat pe site-ul Samsung Polonia. Pe langa asta, telefonul este la vanzare pe site-ul mediaexpert.pl pentru pretul de 1450 zl (in jur de 324 euro).

Ca si fapt divers, smartphone-ul este la vanzare pe site-ul quickmobile.ro pentru suma de 1634 lei. Recomandarea noastra este sa asteptati ca device-ul sa ajunga pe marile magazine online romanesti precum Altex, eMAG, Flanco etc. Acest lucru se va intampla foarte curand. Va tinem la curent in legatura cu acest aspect.

Cum avem de-a face cu un mid-range foarte interesant, apelam la tipul de articol deja clasic pentru site-ul GadgetLab. Astfel ca, in randurile de jos va prezentam 5 argumente pentru care dispozitivul merita a fi plasat in cosul vostru de cumparaturi. Tot ce ne mai ramane de facut este sa va uram o lectura cat mai placuta!

Samsung Galaxy M34 pareri

1. Samsung Galaxy M34 pareri – Baterie

In acest segment hardware, producatorul a optat pentru un setup pur si simplu irezistibil (poate ne-a cam luat valul 🙂 ). Avem fast charging 25W si baterie de 6000mAh. Foarte tare 🙂 Ne pare bine sa vedem ca incarcarea rapida este una adecvata.

O SCURTA OBSERVATIE

Apropo de telefoane mid-range echipate cu 6000mAh, va precizam ca recent noi am avut in teste un astfel de dispozitiv. Este vorba despre atractivul Motorola G54 Power (review).

2. Display

In ultimii 2-3 ani, toate terminalele Samsung mid-range premium au receptionat panouri AMOLED performante. Noul Galaxy M34 nu face exceptie de la aceasta regula 🙂 Acum haideti sa descoperim impreuna caracteristicile ecranului. Va ‘avertizam’ ca ele sunt bune (spre excelente).

FISA TEHNICA

# Panou Super AMOLED 6.5 inci

# Rezolutie 1080p+ (2340×1080 pixeli) si 396PPI

# Refresh maxim de 120Hz

# Luminozitate maxima de 1000 niti

# Tehnologii – Always On, protectie impotriva luminii albastre

# Protectie Gorilla Glass 5

# Perforatie in forma de U

# Raport ecran/corp de 83%

CATEVA OBSERVATII

Tinem sa va precizam ca echipa GadgetLab a avut ocazia sa testeze cateva telefoane echipate cu ecran destul de slimilar celui de pe M34. Aici scoatem in evidenta Motorola Moto G84 5G, Motorola G72 (review) si Motorola Edge 30 (review).

Samsung Galaxy M34 pareri

3. Samsung Galaxy M34 pareri – Configuratie

Incepem cu chipset-ul. La fel ca si terminalele Samsung Galaxy A53 si Samsung Galaxy A33, noul Galaxy M34 dispune de propulsorul Exynos 1280 (5nm). Nivelul de performanta de care este capabil procesorul Exynos 1280 este unul bun (in jur 430.000 in benchmark-ul Antutu 9).

Va precizam ca propulsorul Exynos performeaza similar cu motorizarile MediaTek Dimensity 930 si Qualcomm Snapdragon 695. Profitam de contextul creat ca sa va spunem ca noi am testat/butonat device-uri echipate cu ambele propulsoare mentionate.

Avem Motorola Moto G73 5G (review) si Cat S75 (ambele modele au Dimensity 930). In ceea ce priveste terminalele cu Snapdragon 695 testate, acestea sunt Nokia XR21 (review) si Motorola Moto G82 5G. Aveti multe recenzii de explorat 🙂

Revenim la smartphone-ul Samsung. Configuratia device-ului mai contine 6GB RAM LPDDR4X + 128GB stocare UFS. Nu-i rau 🙂 Legat de memorie, noi banuim ca dispozitivul are functie RAM Plus (memorie virtuala) care o sa ofere pana la 3GB extra memorie. Asta e binevenit 🙂

4. Samsung Galaxy M34 pareri – Conectivitate

Va precizam ca Samsung a acordat multa atentie acestui sector hardware 🙂

FISA TEHNICA

# 5G, 4G, NFC, Bluetooth 5.3, WiFi 802.11 ac, WiFi Direct, USB C 2.0

# Dual SIM, MicroSD, jack 3.5mm, GPS/AGPS/Glonass/Beidou/Galileo/QZSS

# Senzori – amprenta (pe lateral in butonul de power), accelerometru, giroscop, compas, lumina, proximitate

5. Samsung Galaxy M34 pareri – Camera principala

Ne pare bine sa va spunem ca senzorul primar (echipat cu 50-megapixeli) dispune de OIS (stabilizare optica). Asta este un mare plus 🙂 Pe partea de captura video, gratie chipset-ului Exynos 1280, camera 50MP este capabila de filmare 4K 30fps. Excelent 🙂

UITE RESTUL DE DOTARI ALE CAMEREI

# Senzor ultra-wide 8MP (F2.2, unghi filmare 120 grade) + senzor macro 2MP

CATEVA SCURTE OBSERVATII

Din punctul nostru de vedere, camera macro 2MP este de umplutura. Era perfect in regula daca terminalul dispunea doar de setup-ul foto dual 50MP + ultra-wide 8MP.

Samsung Galaxy M34 pareri – CE NU NE PLACE LA DEVICE

# Nu are boxe stereo

# Nu protectie IP52/IP54 (cel putin nu este mentionat pe site-ul oficial)

GANDURI DE FINAL

Ca sa fim sinceri, lipsa boxelor stereo ne-a lasat un gust amarui 🙁 Insa, acest aspect nu reuseste sa stirbeasca impresia foarte pozitiva pe care o avem despre noul Samsung Galaxy M34.

Terminalul ofera diverse dotari atractive iar asta nu poate fi trecut cu vederea. Fara indoiala ca acumulatorul masiv de 6000mAh este cireasa de pe tort 🙂

Legat de pret, un pic peste 1600 lei este decent, insa cel mai potrivit ar fi ca device-ul sa fie asezat in pragul 1350 – 1400 lei.

UITE RESTUL DE SPECIFICATII TEHNICE

  • Sistem de operare Android 13 cu interfata One UI 5.1
  • Camera selfie 13MP, video 1080p 30fps
  • Design – carcasa din plastic, 161.7 x 77.2 x 8.8mm si 208 grame
  • Culori – gri, albastru, alb

Sursa




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy M34 pareri, top 5 motive de achizitie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type