Prima pagină » Samsung Galaxy S24 ar aduce funcții AI avansate, similare cu cele oferite de ChatGPT sau Bard de la Google

Samsung Galaxy S24 ar aduce funcții AI avansate, similare cu cele oferite de ChatGPT sau Bard de la Google

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s24-ar-aduce-functii-ai-avansate,-similare-cu-cele-oferite-de-chatgpt-sau-bard-de-la-google

Google a mizat pe AI odată cu debutul seriei de telefoane Pixel 8, aducând o mulțime de funcții și opțiune bazate pe inteligență artificială pe aceste terminale. Pare că Samsung pregătește ceva similar odată cu seria Galaxy S23. Dacă zvonurile ajunse pe web sunt reale, opțiunile AI nu s-ar limita doar la cameră, ci ar aduce capabilități similare cu cele oferite de ChatGPT de la OpenAI sau Bard de la Google. Mai jos avem detalii.

Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra ar fi „cele mai inteligente telefoane cu AI”, conform informațiilor oferite de Sammobile. Samsung ar aduce aici opțiuni similare cu cele oferite de Bard sau ChatGPT, precum posibilitatea de a crea conținut și chiar story-uri folosind câteva cuvinte, eventual poze și clipuri video. 

Samsung ar fi lucrat chiar la o funcție text-to-image prin care vor putea genera imagini în baza unei descrieri scurte. Totodată, opțiunea Speech-to-text ar trebui să fie îmbunătățită. Sursa menționează că Bixby va primi multe îmbunătățiri AI, deci capabilitățile sale vor fi similare cu ale unui chatbot popular menționat mai sus. 

Nu e clar dacă Samsung a antrenat acest model AI sau totul e posibil printr-un parteneriat, dar cert e că Bixby devine în sfârșit un asistent vocal cu adevărat inteligent. Mai mult ca sigur aflăm mai multe informații legate de seria Galaxy S24 în următoarele săptămâni.

Lansarea ar avea loc undeva în luna ianuarie a anului 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S24 ar aduce funcții AI avansate, similare cu cele oferite de ChatGPT sau Bard de la Google

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type