Prima pagină » Samsung Galaxy S24 Ultra apare într-o randare nouă ce dezvăluie o mică schimbare la nivel de design față de predecesor

Samsung Galaxy S24 Ultra apare într-o randare nouă ce dezvăluie o mică schimbare la nivel de design față de predecesor

de Roboțelul @ iDOR.info
samsung-galaxy-s24-ultra-apare-intr-o-randare-noua-ce-dezvaluie-o-mica-schimbare-la-nivel-de-design-fata-de-predecesor

Samsung pregătește lansarea seriei Galaxy S24, iar în ultimele săptămâni am văzut randări cu telefoanele din acest lineup de top. Aceste imagini ajunse pe web ar trebui să se apropie destul de mult de realitate, însă mici modificări pot avea loc până la lansarea terminalelor. Azi aflăm că Galaxy S24 Ultra va aduce până la urmă o schimbare mică la nivel de design față de predecesor.

Tipster-ul Ice Universe a postat pe pagina sa de Twitter / X o nouă randare a terminalului, bazată pe scheme CAD cel mai probabil. În partea de jos observăm un design nou pentru grila difuzorului. E acum alungită, designul fiind similar cu cel adoptat de Galaxy S9 la debut. În rest, aspectul nu se schimbă prea mult față de predecesor. Avem spate drept, muchii ușor rotunjite lateral și un setup foto familiar.

Am aflat recent că S24 Ultra va livra zoom optic 5x, iar în continuare va primi suport pentru zoom digital 100x. Pe lângă acest lucru, am aflat că setup-ul foto ar arăta în acest fel:

  • cameră principală cu senzor de 200MP HP2SX 1/1.3″, 0.6μm
  • Ultra-Wide 12MP Sony IMX564 1/2.55″, 1.4μm pixel
  • 3x Telephoto 10MP Sony IMX754+, senzor de 1/3.52″, 1.12μm
  • 5x Telephoto 48MP GMU 1/2.25″, 0.8μm

Galaxy S24 Ultra ar fi singurul flagship din serie ce vine cu procesor Snapdragon 8 Gen 3 în ediția For Galaxy. Se vehiculează că debutul lineup-ului va avea loc ceva mai devreme, mai exact pe 18 ianuarie 2024.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Samsung Galaxy S24 Ultra apare într-o randare nouă ce dezvăluie o mică schimbare la nivel de design față de predecesor

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă