Prima pagină » Selecționerul naționalei de rugby a României, după turneul catastrofal de la Cupa Mondială: Trebuie să învățăm multe lucruri.

Selecționerul naționalei de rugby a României, după turneul catastrofal de la Cupa Mondială: Trebuie să învățăm multe lucruri.

de Redacția @ digi24.ro
selectionerul-nationalei-de-rugby-a-romaniei,-dupa-turneul-catastrofal-de-la-cupa-mondiala:-trebuie-sa-invatam-multe-lucruri.

România a primit încă o lecție dură la Cupa Mondială de rugby, dar dacă învață din aceste experiențe jucătorii pot deveni mai buni, a declarației de selecție națională de rugby a României, Eugen Apjok, după înfrângerea drastică cu 84-0 a „Stejarilor”, sâmbătă. seara, în Grupa B, în faţa Scoţiei. De asemenea, atacantul Adrian Motoc a spus că „a fost o onoare” pentru echipa României să joace contra unor echipe precum Africa de Sud, Irlanda și Scoția, informează Reuters, preluată de Agerpres.

Aceasta este preluată prin Roboțelul iDOR.info!
Sursa acest stiri: Selecționerul naționalei de rugby a României, după turneul catastrofal de la Cupa Mondială: Trebuie să învățăm multe lucruri.
Autor/editor:
Redacția: Redacția @ Digi24

S-ar putea să-ți placă