Prima pagină » Și-a eclipsat cumnata? Prințesa Charlene a încălcat regula rochiilor albe chiar la nunta fratelui său

Și-a eclipsat cumnata? Prințesa Charlene a încălcat regula rochiilor albe chiar la nunta fratelui său

de Roboțelul @ iDOR.info
si-a-eclipsat-cumnata?-printesa-charlene-a-incalcat-regula-rochiilor-albe-chiar-la-nunta-fratelui-sau

Ai zice că Prințesa Charlene de Monaco cunoaște ori fel de protocol, fie când vorbim de evenimentele publice, fie de cele private. Motiv pentru care ne vine greu să credem că soția Prințului Albert nu știe că la o nuntă e de bun gust să nu porți o nuanță asemănătoare cu a rochiei de mireasă, mai ales când mireasa e cumnata ta.

Prințul Albert și Prințesa Charlene la bal (6) jpg

Acest să-i zicem incident a avut loc în 2015, atunci când Charlene a purtat o rochie superbă în nuanța șampaniei la nunta fratelui ei, Gareth Wittstock, cu aleasa sa, Roisin Gavin, eveniment organizat la Monaco.

La ceremonia de la care au apărut fotografii exclusive în publicația HELLO!, la acea vreme, Prințesa Charlene a purtat o rochie midi ivoire dintr-o țesătură sofisticată de satin, pe deasupra căreia a avut un șal alb din tul transparent.

Charlene și Albert de Monaco la nunta fratelui ei, în 2015 foto Hello!

Fosta înotătoare olimpică și-a completat rochia elegantă cu sandale argintii cu bretele și un colier strălucitor cu diamante.

Sunt voci care susțin că rochia Prințesei Charlene, în variantă lungă și combinată cu accesoriile opulente, ar putea fi potrivită chiar și pentru o mireasă regală. În mod tradițional, doar mireasa are voie să poarte nuanța simbolică albă la nunta ei, căci purtarea de către invitate a orice se potrivește cu această nuanță ar putea îndepărta atenția de la mireasă.

Iar când această invitată mai este și Prințesa Charlene, e clar că eroina principală a evenimentului n-are nicio șansă. Cu toate acestea, nici fratele lui Charlene, nici soția acestuia n-au părut deranjați de alegerea vestimentară a prințesei și s-au simțit de minune la nunta lor din 2015.

Prințesa Charlene poartă deseori nuanțe deschise

Imaginea 1/6: Prințesa Charlene poartă deseori nuanțe deschise

Interesant este că nu-i prima dată când un oaspete regal se îmbracă în alb la o nuntă care nu-i a lui. La nunta Regelui Charles și a Reginei Camilla, însăși Regina Elisabeta a II-a a purtat o haină albă, iar la nunta Prințului și a Prințesei de Wales din 2011, Pippa Middleton, a ales o rochie uluitoare de domnișoară de onoare de la Alexander McQueen, asortându-se cu sora sa, mireasa.

Foto: prinscreen Hello! Magazine, Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Și-a eclipsat cumnata? Prințesa Charlene a încălcat regula rochiilor albe chiar la nunta fratelui său

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google