Prima pagină » Trecutul amoros al Prințesei Charlene: cine a fost iubitul ei chipeș și musculos de dinainte de Albert

Trecutul amoros al Prințesei Charlene: cine a fost iubitul ei chipeș și musculos de dinainte de Albert

de Roboțelul @ iDOR.info
trecutul-amoros-al-printesei-charlene:-cine-a-fost-iubitul-ei-chipes-si-musculos-de-dinainte-de-albert

Toată lumea cunoaște într-o anumită măsură viața amoroasă complicată a Prințului Albert, supranumit în tinerețea lui prințul playboy. Mai puține se știu, însă, despre foștii iubiți ai Prințesei Charlene de Monaco.

Născută Charlene Wittstock, fosta înotătoare olimpică s-a căsătorit cu Prințul Albert în 2011, în urma unei ceremonii nupțiale de vis. Când un om de rând se căsătorește cu o persoană din familia regală, se pare că se trage cortina asupra vieții lui trecute, făcându-ne pe mulți dintre noi să ne întrebăm ce s-a întâmplat în existența lor înainte de a deveni prinț sau prințesă.

Un aspect din viața anterioară a lui Charlene despre care avem ceva informații este cu cine s-a iubit prințesa în trecut. Cariera impresionantă în natație a Prințesei Charlene a pus-o în contact cu sportivi din întreaga lume și avea să o scoată și în calea viitorului ei soț, Prințul Albert.

Înainte de el, se zvonește că Charlene s-a întâlnit cu câțiva sportivi frumoși și oarecum celebri, printre care și jucătorul de rugby Andre Snyman.

Charlene de Monaco și fostul ei iubit foto YouTube

Imaginea 1/2: Charlene de Monaco și fostul ei iubit foto YouTube

La scurt timp după ce ea și Prințul Albert aveau să facă cunoștință, Charlene ar fi fost văzută la brațul chipeșului jucător de rugby. La fel ca Prințesa Charlene, Andre Snyman s-a născut în Africa de Sud. Dragostea lui Snyman pentru sport s-a transformat într-o carieră sportivă profesionistă de mare succes. Și-a făcut debutul pe terenul de rugby în 1994 și avea să continue să joace acest sport la mare nivel, timp de peste 10 ani.

Anul exact în care Charlene și Snyman au început o relație nu este cunoscut, dar cei doi sportivi au fost văzuți împreună încă din 2002, la doar doi ani după ce Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert. În 2002, Charlene și Snyman au pozat împreună pentru o fotografie la petrecerea de nuntă a coechipierului lui Snyman, rugbistul Joost van der Westhuizen.

Charlene în tribune la meciul de rugby al Africii de Sud, alături de Prințul Albert

Imaginea 1/8: Charlene în tribune la meciul de rugby al Africii de Sud, alături de Prințul Albert

Lucrurile au luat, apoi, o întorsătură neașteptată în relația dintre viitoarea prințesă și Andre Snyman. Publicația franceză Voici relatează că cei doi s-au despărțit în 2003. Deși nimeni nu poate spune cu siguranță ce a cauzat despărțirea, apropiații lor susțin că Snyman a fost cel care a părăsit-o pe Charlene.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Trecutul amoros al Prințesei Charlene: cine a fost iubitul ei chipeș și musculos de dinainte de Albert

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google