Prima pagină » Trucurile familiei regale britanice pentru a economisi bani! Și noi le putem aplica

Trucurile familiei regale britanice pentru a economisi bani! Și noi le putem aplica

de Roboțelul @ iDOR.info
trucurile-familiei-regale-britanice-pentru-a-economisi-bani!-si-noi-le-putem-aplica

Familia regală britanică poate că are averi impresionante, însă unii dintre membrii săi sunt toate economi!

Familia regală britanică poate fi una dintre cele mai bogate din lume, dar este renumită pentru grija pe care o are de a nu risipi banii. Regina Elisabeta a II-a era cunoscută ca fiind economă, Regele Charles la fel, iar Prințul și Prințesa de Wales fac cumpărături la IKEA. 

Astfel, întreaga familie regală britanică are câteva trucuri pentru economisire a banilor. Și noi le putem aplica!

Ce se întâmpla cu ambalajele de cadouri

S-a zvonit că răposata Regină Elisabeta nu era adepta cadourilor scumpe, chiar dacă a primit destule pe parcursul numeroșilor ani petrecuți pe tron. Se spune că a păstrat hârtia de împachetat și panglicile pentru a le putea refolosi la viitoarele sărbători festive.

Grijă mare la încălzire

V-ați putea imagina că Palatul Buckingham este o casă primitoare și caldă. Dar se spune că Regelui George al VI-lea nu i-a păsat să încălzească clădirea.

Astfel, regretata regină ar fi dotat camerele, nu cu încălzire centrală, ci cu două șeminee electrice ieftine.

Să stingem luminile

Regina Elisabeta era cunoscută pentru faptul că se plimba noaptea pe coridoarele casei sale din Londra, stingând luminile. Se crede că în Palatul Buckingham sunt 40.000 de becuri, așa că probabil a fost ajutată.

Regina a pus chiar și pancarte care avertizau personalul să nu le lase pornite inutil. Prințul Harry spunea că Regele Charles al III-lea proceda la fel, scrie Mirror

Grijă mare la resturile de mâncare

Un fost bucătar regal a declarat că Regele Charles își face un obicei din a cere să nu i se servească prea multă mâncare. Se spune că este foarte conștient de faptul că nimic nu se irosește. El a anunțat, de asemenea, o inițiativă împotriva risipei de alimente pentru cea de-a 75-a aniversare a sa, care va avea loc pe 14 noiembrie. Se știe că regretata regină era, de asemenea, cunoscută pentru faptul că prefera mesele simple de dimineață – cum ar fi cerealele pentru micul dejun păstrate în mod faimos într-un recipient din plastic.

Purtarea repetată a hainelor

Regele Charles poartă și costume vechi de 10 ani. El a declarat odată pentru revista Vogue: „Sunt unul dintre acei oameni care urăsc să arunce ceva. Prin urmare, prefer să le întrețin, chiar să le cârpesc dacă este necesar”. 

Regele Charles si Regina Camilla

Imaginea 1/7: Regele Charles si Regina Camilla

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Trucurile familiei regale britanice pentru a economisi bani! Și noi le putem aplica

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google