Prima pagină » Un artist de la noi se căsătorește pentru a-i cere iertare lui Dumnezeu! De ce se simte cântărețul vinovat

Un artist de la noi se căsătorește pentru a-i cere iertare lui Dumnezeu! De ce se simte cântărețul vinovat

de Roboțelul @ iDOR.info
un-artist-de-la-noi-se-casatoreste-pentru-a-i-cere-iertare-lui-dumnezeu!-de-ce-se-simte-cantaretul-vinovat

Homepage » Monden » Showbiz intern

De Denisa Biță.
Publicat pe 28.10.2023 la 23:32 Actualizat pe 28.10.2023 la 23:32

Un artist de la noi se căsătorește astăzi, după nouă ani de relație. Cântărețul vrea să îi ceară iertare lui Dumnezeu prin acaestă taină, însă își dorește și să scape de sentimentul de vinovăție. Cât costă costumul pe care acesta îl va purta.

  • Se căsătorește pentru a-i cere iertare lui Dumnezeu
  • De ce se simte cântărețul vinovat
  • Cât costă costum pe care acesta îl va purta

S-a bucurat de mare succes in anii ’90 alături de trupa ELGI și de colegii săi, Giovanny şi Nicky, însă, din nefericire, formația nu a trecut proba timpului. Cu toate acestea, Lucian, căci despre el este vorba, a rămas în industria muzicală, are un studio de producție și se ocupă de tinerele talente.

Un artist de la noi se căsătorește pentru a-i cere iertare lui Dumnezeu

Lucian de la ELGI, așa cum este el cunoscut, trăiește o poveste de dragoste desprinsă parcă din romane. Și-a cunoscut soția în urmă cu nouă ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. În urmă cu patru ani artistul și aleasa inimii sale s-au cununat civil.

Lucian și soția lui sunt foarte credincioși, iar acest lucru i-a făcut să se simtă vinovați în fața lui Dumnezu pentru faptul că nu s-au ținut promisiunea pe care i-au făcut-o, aceea de a se căsători și în fața lui. Cununia religioasă va avea loc la Biserica de suflet a celor doi.

Cât despre petrecere, acaesta va fi una restrânsă, mai exact o masă la restaurant, unde v-or participa doar 30 de persoane. Artistul a trăit foarte mulți ani în Grecia și a ales să adopte modelul nunților de acolo. Cântărețul a vorbit și despre ținutele pe care le vor purta în ziua ce mare, și… surpriză, nu mireasa este cea care a cheltuit mai mulți bani.

Citește și: VIDEO / Lucian Elgi s-a căsătorit azi! Cântăreţul care făcea ravagii în anii 90′, bărbat însurat




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un artist de la noi se căsătorește pentru a-i cere iertare lui Dumnezeu! De ce se simte cântărețul vinovat

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google