Prima pagină » Un iPad pliabil e deja în dezvoltare avansată; Iată când s-ar putea lansa

Un iPad pliabil e deja în dezvoltare avansată; Iată când s-ar putea lansa

de Roboțelul @ iDOR.info
un-ipad-pliabil-e-deja-in-dezvoltare-avansata;-iata-cand-s-ar-putea-lansa

Apple are propriul mod de a face lucrurile, ştim cu toţii asta şi se pare că nu se abate de la regulă. Spre exemplu azi aflăm că firma din Cupertino preferă să lanseze întâi un terminal pliabil cu diagonală mare şi abia apoi un telefon pliabil. Cât de avansat e proiectul iPad-ului pliabil aflaţi mai jos.

Se pare că un iPad care se pliază este în „dezvoltare avansată” şi ar putea fi anunţat în a doua parte a anului 2024, conform celor de la Digitimes. Publicaţia scrie, citând surse din lanţul de furnizori că Apple lucrează cu partenerii săi la iPad-ul pliabil înainte de producţia la scară mică, care va debuta la final de an 2024. Dacă progresul se face în ritmul actual atunci am putea asista la un anunţ la final de an 2024 sau început de an 2025.

Apple lucrează la produse pliabile deja de 4 ani şi a tot făcut schimbări de design, ajustându-se la trenduri, la evoluţia materialelor, la schimbările de interfaţă. A ales să înceapă cu un iPad deoarece reprezintă o proporţie mai mică din vânzările sale, însemnând că potenţialele probleme sunt mai uşor de gestionat şi au un impact mai mic. 

Compania nu a finalizat designul iPad-ului pliabil, aici e problema. Se pare că mai marii din companie doresc să mai scadă costurile până se ajunge la formatul final. Ideea este de a crea un terminal pe care să îl poţi… produce în masă, la scară largă. Neajunsul principal e cu panourile de ecran şi cu balamaua, iar Apple îşi face griji legate de pliu, care ar trebui să fie invizibil. Samsung şi LG sunt partenerii care se ocupă de acest proiect. 

Până la urmă 2025 pare mai probabil pentru acest pliabil şi producţia să în masă, iar el va impulsiona vânzările de iPad-uri. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un iPad pliabil e deja în dezvoltare avansată; Iată când s-ar putea lansa

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google