Prima pagină » Un nou simbol apărut pe marginea anvelopelor auto pune în încurcătură șoferii. Ce semnificație are FOTO

Un nou simbol apărut pe marginea anvelopelor auto pune în încurcătură șoferii. Ce semnificație are FOTO

de Roboțelul @ iDOR.info
un-nou-simbol-aparut-pe-marginea-anvelopelor-auto-pune-in-incurcatura-soferii.-ce-semnificatie-are-foto

Joi, 26 Octombrie 2023, ora 22:15

5475 citiri

Un nou simbol apărut pe marginea anvelopelor auto pune în încurcătură șoferii. Ce semnificație are FOTO

Zeci de simboluri diferite se găsec pe anvelope FOTO Pixabay

Pe unele anvelope auto a apărut un nou simbol care trebuie adoptat de tot mai mulți producători.

La o privire pe lateralul unei anvelope oricine poate vedea zeci de simboluri diferite, despre tot felul de caracteristici și specificații.

Recent, la aceste simboluri deja cunoscute care pot fi găsite pe o anvelopă, se adaugă unul nou, un cerc care încadrează două săgeți, orientate în direcții opuse.

Noua etichetă apare pe anvelopa P Zero E de la Pirelli și permite șoferilor să recunoască ușor și rapid că un procent mare din materialele ce au fost folosite la fabricarea produsului sunt sustenabile și reciclate.

Anvelopele companiei italiene care vor purta marcajul specific au fost fabricate cu materiale bio, precum și materiale reciclate într-un procent de cel puțin 50% din total – mai mult de 55% în P Zero E. De fapt, pentru amplasarea noului marcaj, anvelopele durabile ale companiei italiene primesc aprobarea de la o autoritate independentă.

Materialele cu bază biologică sunt acele materiale, cum ar fi fibrele vegetale și polimerii derivați din uleiuri vegetale, care înlocuiesc în fabricarea unei anvelope materiale mai „tradiționale”, cum ar fi, de exemplu, polimerii derivați din petrol.

Scopul acestor materiale este de a reduce impactul asupra mediului al producției de anvelope și este de așteptat ca drumul companiei italiene să fie urmat de alți producători.

Următorul pas pentru italieni, realizabil până în 2030, este ca procentul materialelor de mai sus să depășească 70% în total.

De la 1 noiembrie 2023 se modifică radical modul în care se pot face tranzacții cash. Plafonul zilnic stabilit pentru plata angajaților

Modul în care se fac tranzacțiile cu bani cash se va modifica substanțial începând cu 1 noiembrie 2023, fiind stabilit un plafon zilnic pentru plata angajaților, printre altele, iar amenzile…

Are România gaz metan pentru iarna 2023-2024?

Șefii principalei companii din România de distribuție a gazului metan au făcut un raport public privitor la pregătirea în vederea sezonului rece 2023-2024. „Romgaz este pregătită pentru…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Un nou simbol apărut pe marginea anvelopelor auto pune în încurcătură șoferii. Ce semnificație are FOTO

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type