Prima pagină » Vrei să te încălzești? Caloriferul electric Smartmi GR-H are reducere pe Cafago + livrare gratuită din depozit european

Vrei să te încălzești? Caloriferul electric Smartmi GR-H are reducere pe Cafago + livrare gratuită din depozit european

de Roboțelul @ iDOR.info
vrei-sa-te-incalzesti?-caloriferul-electric-smartmi-gr-h-are-reducere-pe-cafago-+-livrare-gratuita-din-depozit-european

Dacă te afli în căutarea unui calorifer electric, ai putea alege astăzi modelul Smartmi GR-H, disponibil acum în oferta celor de la Cafago. Vestea bună e că primește 55% discount în această perioadă, iar pe lângă această reducere beneficiem de transport gratuit în 7-15 zile lucrătoare, direct dintr-un depozit european.

Acest calorifer adoptă un design modern și funcțional. Cântărește 6.6 kilograme, măsoară 78 x 21.6 x 52.6 centimetri și se poate controla din aplicația Xiaomi Mijia, fiind vorba despre un calorifer inteligent. Are o putere de 2200W, însă vestea bună e că e poate încălzi o încăpere cu până la 14 grade ℃ în doar o oră de funcționare. Este și rezistent la apă în regim IPX4, astfel că îl poți folosi chiar și în baie, mai ales dacă ai un bebeluș ce are nevoie de căldură permanent.

Caloriferul este silențios și poate fi setat pentru a menține temperatura camerei între 18 și 28 de grade ℃. Are timer, funcție de oprire programată ușor de accesat din aplicația mobilă. În partea de sus există un mâner pe care îl folosești pentru transport ușor dintr-o cameră în alta.

Prețul actual este de 211.19 euro cu livrare în 7-15 zile lucrătoare direct din depozitul european Cafago. În comanzi de aici!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vrei să te încălzești? Caloriferul electric Smartmi GR-H are reducere pe Cafago + livrare gratuită din depozit european

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google