Prima pagină » Workshop despre educația incluzivă

Workshop despre educația incluzivă

de redactia
workshop-despre-educatia-incluziva

„Sunt student și practic shadow” a fost titlul workshopului susținut joi, 26 octombrie, la Fundația Transilvană Alpha din Târgu-Mureș, la care au participat studenții programului de licență Pedagodia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior”  a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș. Obiectivul participării a fost asistarea la felurite activități care dezbat tema educației incluzive pentru a contribui la formarea unui set de aptitudini privind îngrijirea copiilor cu nevoi speciale din colectivul școlar.

„Scopul workshopului a fost introducerea participanților în tainele activității de shadow (asistarea copilului cu nevoi speciale/CES la grupă/clasă), iar buna colanorare între cele două entități le asigură viitoarelor cadre didactice o pregătire complementară, atât de necesară în contextul politicilor educaționale actuale”, a fost mesajul prof. Univ. Maria-Ana Georgescu postat de către reprezentanții universității pe pagina oficială de Facebook a instituției.

M.R.

Sursa foto: pagina oficială de Facebook a UMFST

Post-ul Workshop despre educația incluzivă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Workshop despre educația incluzivă

Autor/editor: redactia

Redacția: Redacția @ Zi-de-Zi

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type